Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +33
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
Dzięki pracy Tima Caina (ojca Fallouta) PoE otrzyma opcję turowej rozgrywki! Nie jestem i nie byłem nigdy fanem BG to i PoE nieszczególnie mnie interesowało, ale ten news zagwarantował, że grę kupię.
#pillarsofeternity #rpg #crpg #gry
Musieliby chyba dużo zmienić w systemie walki.
Też się zastanawiam, walka będzie teraz zupełnie inna.
@Bethesda_sucks: Wspaniale! Na razie walka odrzuca od gry.
Pozostało zwiększyć odległość, na którą mag może rzucać czary, bo standardowe 5m powoduje że lezie w sam środek walki. Ale to można załatwić modem.
Zrzuciłem się na nią, zanim powstała,
Komentarz usunięty przez autora
swoja drogą taka możliwość na pewno była by fajną opcją jako alternatywa prowadzenia walki