Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1501
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +299
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

Dzięki pracy Tima Caina (ojca Fallouta) PoE otrzyma opcję turowej rozgrywki! Nie jestem i nie byłem nigdy fanem BG to i PoE nieszczególnie mnie interesowało, ale ten news zagwarantował, że grę kupię.
#pillarsofeternity #rpg #crpg #gry
Musieliby chyba dużo zmienić w systemie walki.
Też się zastanawiam, walka będzie teraz zupełnie inna.
@Bethesda_sucks: Wspaniale! Na razie walka odrzuca od gry.
Pozostało zwiększyć odległość, na którą mag może rzucać czary, bo standardowe 5m powoduje że lezie w sam środek walki. Ale to można załatwić modem.
Zrzuciłem się na nią, zanim powstała,
Komentarz usunięty przez autora
swoja drogą taka możliwość na pewno była by fajną opcją jako alternatywa prowadzenia walki