Aktywne Wpisy
tiofen +462
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +203
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
W poniedziałek występuję w finale konkursu debat w moim mieście. Temat, który dostałem brzmi "Czy należy zalegalizować marihuanę w Polsce?". Osobiście jestem jak najbardziej za, problemem jest to, iż nie mam pojęcia czy będę propozycją, czy opozycją gdyż to losujemy dopiero na miejscu, dlatego też muszę przygotować się do obu tematów. Pomoglibyście mireczki trochę, co do szkodliwości marihuany i waszych osobistych problemów po niej? Ja u siebie zauważyłem np. problemy z pamięcią krótkotrwałą co jest rzeczywistym problemem. Argumenty za też by się przydały, mimo że ogólnie raczej ogarniam temat. Z góry dzięki!
#wykopjointclub #narkotykizawszespoko
Argumenty na nie:
- a po co to komu potrzebne, a na co?
- ulice będą usłane martwymi ludźmi
Komentarz usunięty przez autora
Pod wpływem marihuany dochodzi do gwałtów i wypadków samochodowych.
- syndrom amotywacyjny
- nie jest wskazana dla osób z problemami psychicznymi, schizofrenia, depresja
nie życzę Ci, abyś wylosował anty bo przegrasz z kretesem
Sam sobie zaprzeczasz, tak jak pisałem - ten temat jest zupełnie bez sensu bo propozycja ma 100 razy więcej argumentów niż opozycja.