Aktywne Wpisy
Mlodazs +14
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
karix98 +27
#mobilizacja #wojna #patriotyzm #boldupy #emigracja
@offway: może od razu na pastwę jaszczuroludzi z marsa? Brudasy biegające po pustyni kilka tysięcy kilometrów stąd z rozlatującymi się kałachami nie są wstanie nikomu zagrozić (no chyba, że drugim brudasom).
A serio to każdy sobie rzepkę skrobie, jeśli rodzina postanowi zostać to jest to
@dzangyl: Celowo podaję taki skrajny przykład, żeby uwypuklić pewne rzeczy i uwypuklić, że wojna często toczy się jednak o poważne sprawy, jak kultura, podejście do życia, stosunek do kobiet, do alkoholu, do wolności, itd.
@kuriozum5: Nie widzę tego przebudzenia, a wręcz tendencję odwrotną, jest coraz gorzej.
@kuriozum5: nie tylko na "zmywak".
@kuriozum5: Mi to wsio rybka, gdzie będą żyć moje dzieci, byle by im się dobrze żyło. W Polsce nie widzę takich perspektyw ani szans na zmianę na lepsze, logiczna jest więc