Wpis z mikrobloga

W związku z nadchodzącymi świętami razem z @TheSznikers postanowiliśmy zrobić krótką przerwę w #acleague .
Następny wyścig na torze Masaryk Circuit @ Brno odbędzie się w weekendzie 10-12.04, data jak zwykle do ustalenia w ankiecie w późniejszym terminie.

Obecnie na serwerze będzie Tor TopGear oraz kilka aut drogowych z podstawki.

iAdamM - W związku z nadchodzącymi świętami razem z @TheSznikers postanowiliśmy zrobi...

źródło: comment_LlznaMXzN6ey7uhuYg5XsF8D1NFZKqIa.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iAdamM: No szkoda, jak dla mnie DLC wart kupienia, chociaż troche psioczyłem na AC, ale skanowany laserowo nord jest spoko

@TheSznikers: Wziąłem Leona na nordschleife, bo samochód wydawał mi się jakiś wolny i nudny, i faktycznie, jest on bardzo łatwy w prowadzeniu, bez absu by było więcej zabawy, ale problem leży gdzie indziej, ten tor Brno to totalne dno, płaskie jak stół, serio musimy się na tym ścigać?
  • Odpowiedz
@damian_co_dalej: Co masz na myśli mówiąc o płaskości Brna? Tor ma sporo zmian wysokości więc płaskim nie jest, ale jeśli chodzi Ci o brak wybojów, to co innego, bo to nie jest tor laserowo skanowany, a jedynie całkiem zręczna praca modera.
  • Odpowiedz
@damian_co_dalej: Tor w Brnie jest raczej właśnie taki równy, zerknij sobie na jakieś onboardy z WTCC czy GT, nie ma za bardzo wybojów. Co do rF, to są i tory skanowane, choć w większości są to konwersje, jednakowoż znakomita większość torów pozostaje pracą moderów.

A fun ścigania bardziej zależy od przeciwników, a nie od toru :P
  • Odpowiedz