Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +279
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

Sweet-Jesus +332
Żółte szkło, które widzicie na pierwszym zdjęciu ma grubość między 60 a 100 cm (wg różnych źródeł) i oddziela strefę roboczą od tzw. gorącej komory. To tam trafiają schłodzone pręty paliwowe, które następnie cięte są na dwie części.
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
Paliwo jądrowe nie jest bowiem w formie płynnej (ani zielonej, świecącej mazi...), jak wielu to sobie wyobraża. Są to pręty wykonane z cyrkonu, zawierające pastylki uranowe, które spędzają w reaktorze RBMK-1500 od 3 do 5
źródło: 533660829_1181082670718891_6168367544301599309_n
Pobierz

#4konserwy
źródło: comment_fdhA9rprrvJzy9xAjo3UDSplLRByQoEL.jpg
PobierzNiestety napisał....
źródło: comment_lbOEfrl4vQLTweC4We1mB3MP6gsJgfxu.jpg
Pobierzhttp://www.cda.pl/video/10410305/Kim-sa-umiarkowani-muzulmanie-
Ponadto KAŻDA z interpretacji islamu mowi, ze nalezy ich zabijac.
Mam jeszcze aapodac filmiki jak spoleczenstwo ich kamieniuje w krajach muzulmanskich ? I co wazne - nie wladze. Spoleczenstwo. A wladza zezwala i aprobuje. Zreszta, jak masz jakis kozolubnych kolegow (bo w przeciwienstwie do wykopkow pewnie wiesz o czym mowisz) to
@Laserade: #shitwykopsays
elo
Owszem - tak to dziala. Prawicowcy dzialaja wg swoich regul, lewacy wg swoich. Problem polega na tym, ze lewactwo NARZUCA swoje reguly drugiej stronie ... jednoczesnie samemu sie do nich nie stosujac.
Wiec gdy prawica stosuje stereotypy, ktorym nie jest przeciwna - hipokryzja nie zachodzi.
Jednak gdy robi to lewica twierdzac jednoczesnie jakie to stereotypy sa zle -
co XD
@platkiowsiane: Dziwna logika... tuska i bronka też nie widzieli na oczy, a sporo o nich mogą powiedzieć. Tak to działa.