Wpis z mikrobloga

#worms

#ligaworms

Tydzień gry już za nami i z przewidzianych 32 meczów, rozegranych zostało zaledwie 11.

Przez ten czas, zdążyło zrezygnować 5 osób.

blisher

variss

beer_man

payner

kubussek

czyli z Grupy 1. 3 osoby, a z Grupy 2. 2 osoby. Więc teraz będzie tak:

jeśli ktoś do tej pory rozegrał mecz z ww. osobą to wynik tego spotkania będzie anulowany. Z grupy 2 odpadają dwie osoby, czyli nadal pozostaje parzysta liczba osób, więc problemu nie będzie, z grupy 1, odpadają 3 więc od teraz w każdej kolejce gracz będzie musiał pauzować. Musiałem tworzyć na nowo całe rozgrywki, tabele itd, przez to powstał nowy terminarz, ale dotychczasowe mecze są ważne i wyniki są wpisane, a jeśli gdzieś popełniłem błąd to zgłaszajcie, powinno być ok.

Tu jest wszystko aktualne:

http://www.ligawormswykop.ligspace.pl/

Ten tydzień gramy jeszcze na starych zasadach, czyli do końca tygodnia macie czas na rozegranie dwóch kolejek, czyli do 03.03.2013 23:59

A jeśli nadal będzie więcej meczów nierozegranych niż rozegranych to być może zmieni się na taki jak co niektórzy proponowali czyli, niech każdy gra kiedy mu pasuje, ale na razie pozostańmy przy pierwotnych zasadach, żeby zachować minimalne pozory porządku i zorganizowania. Zależy mi na pozostaniu przy obecnej formie, ponieważ ostatnie kolejki przyniosą na pewno wielkie emocje, a jeśli byśmy grali jak komu się podoba, to mogłoby się zdarzyć tak, że po połowie rozgrywek już będzie wszystko wiadomo, bo ktoś rozegra dużo więcej spotkań, a ktoś mniej.

Tu macie kolejki:

http://www.ligawormswykop.ligspace.pl/index.php?mod=Schedule∾=Browse

GRACIE TYLKO DWIE PIERWSZE!

@jestem_legenda

@semperfidelis

@ZeNoN246

@Musiek_

@WilkBardzoZly

@Techniq

@ryhu

@lucku

@adizj

@gucias

@zacmiony

@zamaskowany

@darkroman

@infantor

@qwelukasz

@stepbystep

@kravi93

@kamdz

@dziabarakus

@duffman

@pandinozaur

@slawek89

@TheMan

@PanKara

@Shodan56

@Krol_Julian

@Rabusek
  • 32
@ryhu - dzisiaj, jutro, środa - obojetnie. Daj znac kiedy bedziesz mial chwile. @jestem_legenda nie wiem czy @gucias dał znać, ale rozegraliśmy wczoraj kolejkę poza terminarzem i postanowiliśmy ją dołożyć do oficjalnych wyników. Przegrałem 3:0 w każdym meczu został mi chyba jeden robal (ale tu nie jestem do końca pewny, najwyżej gucias mnie poprawi)
@stepBYstep: to zmeinił się terminarz 2 grupy? Bo ja miałem grać 1. kolejkę z Techniqiem (już grałem), drugą z TheManem (gram jutro) , a dopiero od środy kolejne - coś mi umknęło?
@jestem_legenda: ok, to może jednak nie psujmy harmonogramu dalej (nie chciałbym być tym, który ma z jakiegoś powodu rozegrany mecz więcej niż reszta), dopasuję się do nowego planu. Dzięki za sprostowanie.

@TheMan - w związku z powyższym byliśmy i tak dość luźno umówieni na "dzisiaj", więc dostosujmy się do nowego terminarza, jak widzę trafiłeś zatem na Lucku.

@stepBYstep - miałeś rację:) w takim razie mi w zasadzie codziennie (łącznie z dzisiaj)