Aktywne Wpisy
ejj +559
Co trzeba mieć we łbie żeby dać przycisk "Wyczyść" zaraz obok formularza, a "Wyszukaj" gdzieś tam na dole?
#kiciochpyta #programowanie
#kiciochpyta #programowanie
bArrek +538
Mam taką paczkę trzech kumpli z którymi znamy się ponad dwadzieścia lat to długa znajomość większość wykopków nawet tylu lat nie ma. Pierwszy z nich ma żonę i dziecko w drodze, drugi z nich ma narzeczoną i dziecko, trzeci ma narzeczoną każdy mieszka w swoim mieszkaniu a ja większość czasu spędzam na roboczej kwaterze i walę konia do takich #!$%@? rzeczy że jak skończę to Bóg z dwa kotki zabija
- jeśli VP ma DDOSy, to jest to ich wina i powinni się zabezpieczyć przed tym
- jeśli przeciwnik VP ma DDOSy, to jest to wina VP i (ludzi z polski) i to przez nich przeciwnik nie może grać
- jak VP przegrało mecz przez DDOSy, bo nie mogli grać i grali w 4 (chyba na początku stycznia 2015), to nic się nie stało i to ich wina
- wczoraj jeden z graczy VP miał DDOSy i zastąpił go Kuben. Problemy DDOSy też miało EnVyUs i nie mogli sobie z nimi poradzić, więc admin dał walkowera i VP wygrało. Według HLTV, VP powinno oddać wygraną EnVyUS dlatego, że to ich wina, że przeciwnik miał DDOSy.
PS i jeszcze bonus: według nich publiczność w Katowicach na finale NiP vs Fnatic, zachowała się skandalicznie, bo większość ludzi kibicowało NiP
( ͡º ͜ʖ͡º)
#csgo #gry #vp #pasha
Swoją drogą nie mają patentu na DDoSy? Ze 2-3 łącza w domu od różnych dostawców? Oni wydobywają ich adresy z serwerów gier, ts czy w jaki sposób? Bo nie czaję skąd mają dostęp do adresów całej sceny.
@XpedobearX: chyba Pasha mówił, że przez te DDOSy na początku 2015, ma teraz 2 łącza. Nie wiem jak reszta w VP.
Wniosek: Profesjonalni gracze to debile :)
@Makku11: nie, grał bardzo przeciętnie (taki Izak byłby od niego dwa razy lepszy) nie pamiętam czy w ogóle kogoś zabił, może 1 czy 2 fragi. Grał bardzo defensywnie.
Nawet Pasha się go pytał o to. Kiedyś nawet powiedział, że dobrze gra, ale jak np. gra z nim (Pashą) to za bardzo się denerwuje/spina.
Ja myślę, że VP powoli się wypala, jeszcze 2 max 3 lata i będzie koniec. Następców trzeba szukać w dzisiejszych Gamers2