Aktywne Wpisy

14latnawykopie +56
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
źródło: temp_file8738908286698897275
Pobierz
źródło: 1000020246
Pobierz

#polskiyoutube
Wołam też @mandziok - może pomożesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak o co chodzi z pustymi subami? Ktoś kto się subuje a ma Cię gdzieś, puste konta, partnerzy to firmy które Ci płacą za to ze dajesz reklamy na swoich filmach.
Nagrywaj case openingi z CSa o 6 rano ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xDawidMx: Nad skrzynkami w różnych grach się zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku że mam takiego pecha że i tak nic sensownego by nie wyskoczyło, poza
Nagrywaj to co lubisz, czy to na czego temat będziesz mógł się wypowiedzieć - Wtedy przynajmniej mi się lepiej ogląda materiał (Gdy ktoś wie coś więcej niż przeciętny śmieszek o grze)
Na sam początek polecam sprawdzić forum letsplej.pl - Tam znajdziesz pokaźną bazę poradników nt. nagrywania, dyskusje, itd. Gdy już coś nagrasz, wstaw na to forum swój kanał do oceny - Od razu będziesz wiedział
Sam chętnie stał bym
Spokojne, jednak naprawdę dobrze zmontowane materiały z np. FPSów gdzie reprezentujesz wysoki poziom gry takiej rzeczy jak kamerka nie potrzebują, to zresztą dotyczy wszystkiego gdzie wkładasz mnóstwo pracy w montaż -
protip - nie zaczynaj