Wpis z mikrobloga

Mirki opowiem wam historię, która sprawiła, że straciłam wiarę w niektóre #rozowepaski.
Byłam w zeszłą sobotę na panieńskim w klubie, gdzie był pokaz chippendales.
Pokaz przebiegał tak, że na środku było krzesło, pan striptizer wybierał sobie jakieś różowe z tłumu, sadzał je na krzesełku i tańczył. Był pewnien różowy, który przez cały pokaz wydzierał się:

WYBIERZ MNIEEEE, WYBIERZ MNIEEEE!!

W końcu kiedy chippendales został w ręczniku, była to końcówka pierwszego pokazu, wybrał tą nieszczęsną różową, posadził na krzesełku i zaczął tańczyć. Kiedy obrócił się do niej przodem w ręczniku, ona hyc łbem pod ten ręcznik i zaczyna robić obcemu typowi loda na środku parkietu, gdzie wokół niej ok. 200 osób patrzyło na pokaz. MASAKRA!!
#truestory #logikarozowychpaskow #rozowypasek #panienskie
  • 57
  • Odpowiedz
@DagmaraT: Kiedyś słyszałem historię (prawdziwą czy nie) od gościa, który był na weselu gdzie w odwecie pan młody za zdradę umieścił odbitki zdjęć jak go niedoszła żona zdradza. Po rosole wziął mikrofon i orzekł całej sali żeby sprawdzili z jaką kur..ą się ożenił. Podobno rozwód nastapił po tygodniu, a rodzina się jej wyrzekła.
  • Odpowiedz
@Haseo: O, o! Tez o tym kiedys slyszalam albo czytalam.
Nie wiem, czy w przypadku cywilnego slubu tez sie tak dzieje, ale jesli malzenstwo nie zostalo skonsumowane, to kosciol moze je uniewaznic.
  • Odpowiedz
@julbo: Pojechałem z dwoma kumplami na disco w sosnowcu, wyczailiśmy dupy które siedziały same - bajer, dosiadka - panieńskie.
W połowoe imprezy przyłazi po mnie kumpel i mówi - chodź jak ci coś pokaże to jebniesz i ryczy ze śmiechu.
Otwiera kibel a tam laska robi lody po kolei i mówi chodź chodź - nie wstydź sie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz