Aktywne Wpisy
HuopWsiowy +91
Czy wy też uprawiacie tzw. KRĘCENIE PALCEM PO JAGODZIE?
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
Chodzi mi o to, ze jak siedzi się przed kompem to wiadomo, resztki spermy, mastka, odparowana chemia z sików zbiera się pod napletkiem i to fajnie tam sobie dojrzewa. I tak w trakcie dnia wsadzany jest palec w napletek i sobie kręcimy dookoła jagody nim, zbieramy smaczki i zapaszki a potem pod nosek i wdyyyyychanko!!! (。◕‿‿◕。)
KrzyzowiecAlfred +328
Byłam w zeszłą sobotę na panieńskim w klubie, gdzie był pokaz chippendales.
Pokaz przebiegał tak, że na środku było krzesło, pan striptizer wybierał sobie jakieś różowe z tłumu, sadzał je na krzesełku i tańczył. Był pewnien różowy, który przez cały pokaz wydzierał się:
W końcu kiedy chippendales został w ręczniku, była to końcówka pierwszego pokazu, wybrał tą nieszczęsną różową, posadził na krzesełku i zaczął tańczyć. Kiedy obrócił się do niej przodem w ręczniku, ona hyc łbem pod ten ręcznik i zaczyna robić obcemu typowi loda na środku parkietu, gdzie wokół niej ok. 200 osób patrzyło na pokaz. MASAKRA!!
#truestory #logikarozowychpaskow #rozowypasek #panienskie
Komentarz usunięty przez autora
Nie wiem, czy w przypadku cywilnego slubu tez sie tak dzieje, ale jesli malzenstwo nie zostalo skonsumowane, to kosciol moze je uniewaznic.
@SUQ-MADIQ: #!$%@? nie wierzę... jakieś szczegóły? @R2-D2: echh i bądź tu z dziewczyną...
W połowoe imprezy przyłazi po mnie kumpel i mówi - chodź jak ci coś pokaże to jebniesz i ryczy ze śmiechu.
Otwiera kibel a tam laska robi lody po kolei i mówi chodź chodź - nie wstydź sie ( ͡° ʖ̯ ͡°)