Mirki opowiem wam historię, która sprawiła, że straciłam wiarę w niektóre #rozowepaski. Byłam w zeszłą sobotę na panieńskim w klubie, gdzie był pokaz chippendales. Pokaz przebiegał tak, że na środku było krzesło, pan striptizer wybierał sobie jakieś różowe z tłumu, sadzał je na krzesełku i tańczył. Był pewnien różowy, który przez cały pokaz wydzierał się:
WYBIERZ MNIEEEE, WYBIERZ MNIEEEE!!
W końcu kiedy chippendales został w ręczniku, była to końcówka pierwszego pokazu, wybrał tą nieszczęsną różową, posadził na krzesełku i zaczął tańczyć. Kiedy obrócił się do niej przodem w ręczniku, ona hyc łbem pod ten ręcznik i zaczyna robić obcemu typowi loda na środku parkietu, gdzie wokół niej ok. 200 osób patrzyło na pokaz. MASAKRA!! #truestory #logikarozowychpaskow #rozowypasek #panienskie
@R2-D2: Polki żrą gówno za kasę (nie muszę chyba przypominać reakcji ludzi na 2girls1cup) a ty się dziwisz, że jakaś laska #!$%@? striptizerowi pałę publicznie.
Lepsza jest obsługa kelnerska na weselach. Kumpel parę razy złapał przyszłe "żony" i różnych typów w kiblach. Raz nawet zarobił 4 stówy za bycie cicho.
Byłam w zeszłą sobotę na panieńskim w klubie, gdzie był pokaz chippendales.
Pokaz przebiegał tak, że na środku było krzesło, pan striptizer wybierał sobie jakieś różowe z tłumu, sadzał je na krzesełku i tańczył. Był pewnien różowy, który przez cały pokaz wydzierał się:
W końcu kiedy chippendales został w ręczniku, była to końcówka pierwszego pokazu, wybrał tą nieszczęsną różową, posadził na krzesełku i zaczął tańczyć. Kiedy obrócił się do niej przodem w ręczniku, ona hyc łbem pod ten ręcznik i zaczyna robić obcemu typowi loda na środku parkietu, gdzie wokół niej ok. 200 osób patrzyło na pokaz. MASAKRA!!
#truestory #logikarozowychpaskow #rozowypasek #panienskie
Trwa tam rekrutacja?
Lepsza jest obsługa kelnerska na weselach. Kumpel parę razy złapał przyszłe "żony" i różnych typów w kiblach. Raz nawet zarobił 4 stówy za bycie cicho.
Nic mnie już nie zdziwi.