Aktywne Wpisy
Horkheimer +141
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
jaroty +63
#usa
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
Jak to jest ze że zawsze na jednego głosują wykształceni z wielkich miast, a na drugiego wsioki, emeryci i bezrobotni xD
To tylko pokazuje że nie liczą się żadne argumenty, tylko najniższy populizm i kreowanie podziałów na naszych i tamtych
OK, może jestem niedouczony. Będę wdzięczny jak zacytujesz mi wypowiedzi Krula utrzymane w tonie "szczepionki są (słowo-klucz: "są", a nie MOGĄ BYĆ) spoko/działają/ich skuteczność jest niekwestionowana/zalecam szczepić swoje dzieci". Tak ze 3.
Bo ja na razie widzę p---------e o tym, że guwniaki niezaszczepione
No błagam, przecież twoja interpretacja tego tekstu, stwierdza że JKM uważa że szczepionki nie zmniejszają śmiertelności, co jest oczywistym debilizmem, który chcesz mu wmówić.
Natomiast moja interpretacja stwierdza że obecne państwo z przymusowymi szczepieniami, ma mniejszy przyrost niż wcześniejsze państwa w historii, nawet bez jakichkolwiek szczepień, co ma uzasadnienie w faktach.
Sorry ale poniżej godności jest dyskutowanie i porównywanie tych 2 interpretacji.
@Coolek: A toś mnie ubawił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sam zaczynam czuć, że ta dyskusja jest poniżej rozumu i godności człowieka, ale dzięki za info.
To teraz wróćmy do meritum pls: zacytuj 3 wypowiedzi Krula (jeśli Cię to zadanie przerosło, to choć jedną), gdzie stwierdza on, że szczepionki są OK, że zmniejszają śmiertelność, że są osiągnięciem cywilizacyjnym, że zaszczepiłby swoje dziecko... powoli zaczyna mi brakować materiału do
Nie jest.
Nie notuje sobie w pamiętniczku wszystkich wypowiedzi króla, ale takie były.
Nawet ci ich poszukam, jeśli tylko wskażesz fragment gdzie stwierdza on że szczepionki nie zmniejszają śmiertelności.
Bo robisz klasyczną kurtyzanę z logiki, przerabiając spadek przyrostu naturalnego, na brak spadku śmiertelności.
No to misiu jeszcze dokończ swój wywód pisząc za ile lata podwoi się ludność Polski xD
(Przy OBECNYM przyroście! )
Klasyczną lewacką kurtyzanę z logiki teraz o-------ś.
W tekście jest wyraźnie napisane że chodzi o OBECNY przyrost!!!
OBECNY przyrost jest wolniejszy niż wcześniejsze!
Dlaczego? Co masz na swoje usprawiedliwienie?
Może jeszcze mam Ci udowodnić, że boga nie ma? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zacytowałem wyżej kilka wakcynosceptycznych wypowiedzi Krula, a Ty, jako ta zepsuta pozytywka, powtarzasz w kółko Krul nie neguje że szczepionki obniżyły śmiertelność. To pokaż.
No chyba, że kolonizacja Marsa