Aktywne Wpisy

charmingman +170

Lolenson1888 +476
Właśnie zdałem sobie sprawę ze skali upadku tego portalu.
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
Przecież jeszcze kilka lat temu każda matura to była ogólnowykopowa inba, z przeciekami tematów rozprawek i festiwalem zielonek zarejestrowanych prosto z Facebooka, którzy pod prawdziwym imieniem i nazwiskiem błagali o przecieki z durszlakami na głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj rano na mój wpis o przeciekach zareagowało zaledwie 4 niedobitków
Wykop kroczy ścieżką Joemonstera - rezerwat internetowych emerytów debatujących
źródło: matura
Pobierz

error CS0131: The left-hand side of an assignment must be a variable, a property or an indexer
Heemm....
text.text = currentHealth.ToString;
error CS0428: Cannot convert method group
ToString' to non-delegate typestring'. Consider using parentheses to invoke the methodPrzed unity5 działało :/ Ma ktoś jakiś pomysł jak to zapisać?
#gamedev #unity3d
ToString()to metoda, nie zmienna. nie możesz przeciążać tak metod w C#a jeśli przed unity 5 tak działało, to dlatego, że było to mega z-----e. W końcu działa dobrze - deal with it
text.text = currentHealth.ToString();oraz:
Int32.TryParse(text.text, out currentHealth);string text = CurrentHealth.ToString ();Ostatecznie błąd był taki że NIE BYŁO K---A J------H NAWIASÓW. I wychodzi na to że guitext lepiej działa niż text :> .
Wszystko działa, jeśli tylko umie się kodować ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PsichiX: Dzięki, i czolem.
A co do gui - ja po prostu stwierdzam fakt że gui mniej obciąża system i ogólnie lżejszy jest, przynajmniej po mnie :> .