Aktywne Wpisy
Sandrinia +57
Mam takiego kolegę co ma długie włosy, ładne, zadbane i zdrowe. To pytam się go co on robi z tymi włosami, a on wzruszył ramionami i powiedział "myję je".
Jak to jest, że ja, jak i chyba większość kobiet, aby mieć takie ładne włosy to muszę:
- codziennie - myć szamponem za stówę, nałożyć odżywkę, spryskać przed czesaniem i nałożyć serum przeciw łamaniu się końcówek
- raz na parę dni - nałożyć
Jak to jest, że ja, jak i chyba większość kobiet, aby mieć takie ładne włosy to muszę:
- codziennie - myć szamponem za stówę, nałożyć odżywkę, spryskać przed czesaniem i nałożyć serum przeciw łamaniu się końcówek
- raz na parę dni - nałożyć
luke-dolla7 +322
janusz lvl 60+ został na firmie przyłapany przez swoją córkę jak dymał księgową lvl 35 w swoim gabinecie xD a podobno miał problemy z prostatą i męskimi sprawami xD
myślałem że takie rzeczy tylko w telenowelach ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #januszebiznesu
myślałem że takie rzeczy tylko w telenowelach ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza #januszebiznesu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Welcome to Ukraine’s electronic war.
http://www.realcleardefense.com/articles/2015/03/08/welcome_to_ukraines_electronic_war_107713.html
#ukraina #ukrainainfo #wojna
ale to są #!$%@? dziady, tam wojskowi w czasie akcji używają cywilnych telefonów do porozumiewania podczas gdy samo noszenie telefonu to groźba namierzenia swojej pozycji przez triangulacje bts
im #!$%@? nic nie pomoże
To było dawno, a Irak nie był tak zaawansowany technologicznie. Dzisiaj kumaty cywil posiadając sprzęt USRP może podsłuchiwać transmisje gsm. Ruskie wojsko na pewno jest bardziej zaawansowane.