Aktywne Wpisy

pomidorowymichal1 +452
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dziobnij2 +48
Dzisiaj urodziny ma prawdziwy truecel @kamil150794 Kończy 30 lat, dlatego chciałbym go uroczyście powitać na tagu #przegrywpo30tce Chłopak od zawsze na rencie, nie uczy się, nigdy nie pracował (100% #neet) od dzieciństwa wyśmiewany i wykluczony z powodu zdeformowanej twarzy. Samotny, własna rodzina nie zaprosiła go na wesele, koledzy ze wsi zaprosili wszystkich na wesele, tylko nie jego, lekarka wpisała mu w dokumentację ciężkie upośledzenie umysłowe, tylko
źródło: Opera Zrzut ekranu_2024-07-15_003855_wykop.pl
Pobierz

źródło: comment_BgAFEU929t5v4u3lZK37VDdsExcH8N23.jpg
Pobierztera ja
A1
Naprawdę już na zakończenie dowcip zasłyszany w kręgach narodowych :
Komorowski jaśnie prezydent otrzymał zapewnienie w Japonii , że gdyby Putin tak dalej podskakiwał to w maju na pomoc Polsce wyślą : godzillę , córkę godzili i cztery mehagodzillę .Oczywiście tą mehagodzillami będzie sterował pewien bajkopisarz antyrosyjski o imieniu Antoni . Niech to tylko Putin zobaczy te japońskie stwory to zaraz narobi w portki i od razu odda Krym z powrotem masonom z USIzrael .Potężna godzilla połyka takie iskandery putinowskie na śniadanie . Niby czego innego Putin się może przestraszyć ? dziadowskiej armii , złomów F - 16 ?
Teraz na poważnie :
Szanowny panie Lechu bardzo rzadko używam słowa Bolek , bo sam nigdy odważny nie byłem i gdybym żył w tamtych czasach pewnie tez by mnie złamali . Zawsze trzeba najpierw siebie ocenić potem kogoś innego opluwać.
Przeczytałem książki Cenckiewicza i jemu wierzę , ponieważ przedstawia wiarygodne
Komentarz usunięty przez moderatora