Aktywne Wpisy

Huptys +16

tomwick55 +24
Wydarzenie miało miejsce minionej nocy, kiedy doszło do sprawdzenia się pomiędzy Bukaneros (220 osób), a Lechem Poznań (140 osób). Pomimo nierównych liczb, lepsi okazali się reprezentanci Lecha Poznań
#lechpoznan #pilkanozna #mecz #kibice #ekstraklasa
#lechpoznan #pilkanozna #mecz #kibice #ekstraklasa
źródło: temp_file7362148457020406005
Pobierz

Właśnie na market poleciała mała poprawka zgłoszona przez @Szprota21. Mam nadzieje ze teraz dymek ten bedzie bardziej przyjazny podczas gry ;)
Innych zachecam do sciągniecia i dołaczenia do gry! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#android #androiddev #androidapk #programowanie #googleplay #rozdajo #zadarmo #aplikacjemobilne #gamedev #gry #speedspot
źródło: comment_SUVhYUaAvhlHH3Tgousw9jQWZnvUtNJX.jpg
PobierzCzy tylko ja doświadczam braku płynności animacji w menu wyboru trybu gry? Wygląda to u mnie jakby tam było 5fps przy przewijaniu. A tak poza tym gierka super
Teraz pytanie z innej beczki: mianowicie czy to całe "jalapenoit" to twoja jednoosobowa firma czy jakaś firma wspierająca? Czy może po prostu pseudonim artystyczny?
Apropo aplikacji to jeszcze mógłby być tekst jak się naciśnie na żółwia co się wtedy dzieje. Na początku trochę mi zajeło zrozumienie co to jest :)
po wduszeniu przycisku wstecz w menu głównym wyskakuje reklama, bez połączenia z netem dzieje sie zupełnie nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_eJRAXWVuQcPOLAENPTqDZtZKSWLjAhEl.jpg
Pobierz* statystyka z czapy