Wpis z mikrobloga

No i stało się, mój scenariusz został wybrany, ja zostałem reżyserem, więc od teraz jazda bez trzymanki. Na szczęście załogę mam po części skompletowaną, więc o tyle lepiej, że jestem w grupie z ludźmi, z którymi się dobrze pracuje. Od jutra trza ruszyć z całym planowaniem, szukaniem lokacji, przesłuchaniami na aktorów i Bóg wie co jeszcze, dopiero teraz zdaję sobie sprawę, w co się wpakowałem XD

18 marca mam rozmowę kwalifikacyjną na przyjęcie na dwuletnie studia w college'u na kierunek Creative Industries: TV, który jest bardzo dobrym wprowadzeniem do świata filmu. Później w planach mam Edynburg albo Glasgow, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Nar razie priorytet ustawiony na film.

Dziś na zajęciach, prócz głosowania nad scenariuszami, mieliśmy za zadanie nakręcić scenę wywiadu. Moja grupa, w której przejąłem lekko dowództwo, postawiła na niecodzienny pomysł. Nakręciliśmy wywiad, w którym główny bohater sam siebie przepytuje, a wszystko to pokazane za pomocą cieni na ścianie. Całość wyglądała całkiem nieźle, zobaczymy co z tego wyjdzie podczas montażu.

Wiem, że wpis krótki i dosyć chaotyczny, ale jestem ciągle nabuzowany emocjami XD Było nie było, to wiele dla mnie znaczy, jest to w końcu jakaś szansa na powolne budowanie dobrego portfolio. Zamieszczam również fotkę z dzisiejszych zajęć.

Pytajcie o co chcecie XD
#rezysirek - zapraszam do obserwowania #film #filmmaking #moviemaking

ALE SIE K---A JARAM XD
PS. Na zdjęciu mnie nie ma jakby co
s.....k - No i stało się, mój scenariusz został wybrany, ja zostałem reżyserem, więc ...

źródło: comment_QDKNQpW4kqg0lFYATH3XAqzpBlYN0HgQ.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sirrek: może być ciekawe, o ile widzowi się nie znudzi. Chociaż że tego samego poziomu żenady i nudy co "Klan" to raczej nie osiągniesz.

• Odpowiedz