Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Pytanie - czy spalacze tłuszczu typu dyma fat burner lub animal Xcut coś dają? Sporo biegam i trenuję, ale waga i brzuch stoją w miejscu jak zaklęte :(
#mikrokoksy #silownia #bieganie
W spalacze tłuszczu możesz się bawić w celu przyspieszenia efektów, ale jeśli bilans energetyczny nie będzie ujemny, to żaden spalacz ci raczej nie pomoże.
@Kampala: kurde odstawiłem 3 tygodnie temu alko (a był to duży problem - 3 piwka dziennie. Czyli powinno mi zejść 1200kcal). W pracy jem normalnie - dobre śniadanie, do 12:00 węglowodany, o 13 solidny obiad i później w domu około 18 dość mocna kolacja - ryż
@kozio23: podobno więcej i częściej się powinno
@ajkju: raz więcej raz mniej było. Trochę uogólniłem - zazwyczaj to czwartek-niedziela.
Twoje "jem normalnie" może znaczyć wszystko i nic, najwyraźniej coś z tym jest nie tak. Jedyne wyjście dla ciebie to zainteresowanie się jakąś aplikacją do liczenia kalorii (np. Fatsecret) lub liczenie ich ręcznie. Do tego kalkulator zapotrzebowania kalorycznego (np. na potreningu.pl),
@ludi889: napiszesz jaśniej?
@ludi889: a ketoza?
ile biegasz i od jak dawna?
jak trenujesz i od jak dawna?
ile jesz?
@jammerGoa: ale to co? 9H chodziłeś głodny?