Ważne! Gifty mają ograniczenie aktywacji na wybrane kraje. Aktywacja więc wymaga jednorazowego użycia VPN. Po aktywacji VPN nie jest potrzebny do pobrania oraz grania! Instrukcje aktywacji otrzymają Państwo w e-mailu po zakupie.
@Zakakaikane: Kup sobie u nas, my mamy grę przeznaczoną na polski rynek, a z grami aktywowanymi poprzez VPN są dwa problemy: 1. Gra może zostać zablokowana 2. Może zostać zablokowane całe konto.
@Zakakaikane: weź 50 zł i kup paysafecarda w kiosku. Serio. #!$%@? te kilka złotych taniej, jak sam zrobisz zakup na steamie to będziesz mógł sprzedawać itemki, które będą ci dropić, w przeciwnym razie będziesz mieć tę opcję zablokowaną. Nie warto oszczędzać w tym wypadku.
@areyoukittenmerightmeow: No właśnie kupiłbym juz wczoraj ale nie moglem uiścić opłaty na steamie bo nie mam ani PayPala ani karty kredytowej :) a do tej pory zawsze kupowałem wersje pudelkowe..
Place 50zl i 50zl mam do wykorzystania na steamie?
@Zakakaikane: wszystko zależy od kursu € jeśli chodzi o portfel steam. Kupując grę u nas (PSC też możesz płacić, ale do wartości zamówienia doliczana jest 10% prowizja pobierana przez operatora płatności) masz pewność, że nie zostanie zbanowana. Klucze, które posiadamy pochodzą prosto od VALVE.
@Zakakaikane: Aby odblokować rynek steam należy zakupić cokolwiek na platformie steam, nawet grę za 14centów, kupno gry u nas nie odblokuje niestety rynku. Jednak jeśli chodzi o legalność to nie ma z tym problemu.
@Zakakaikane: chodzi o taki myk, że rynek steam odblokowuje się po dowolnym zakupie na steam + miesiąc od daty zakupu. Jaki problem? Minimalna kwota doładowania steam to 5 euro. Więc żeby mieć hajs do kupienia nawet gry za 14 centów to i tak musisz coś kupić, nie ma innej rady, volvo musi się hajs zgadzać.
Nie musisz mieć ani paypala ani karty kredytowej. Po to właśnie powstało coś takiego jak paysafecard.
chodzi o taki myk, że rynek steam odblokowuje się po dowolnym zakupie na steam + miesiąc od daty zakupu. Jaki problem? Minimalna kwota doładowania steam to 5 euro
@areyoukittenmerightmeow: największa brednia jaką czytałem na wykopie, przecież wystarczy wybrać metode płatności kartą kredytową czy tam debetową do wyboru też jest psc i już nie zapłacisz 20 zł tylko 50 gr. No ale lepiej #!$%@?ć głupty niż sprawdzić
@areyoukittenmerightmeow: nikt Ci nie mówi o doladowani tylko zmanie metody płatności z "porfel steam" na co chcesz. Za nazwanie mnie idiota londujesz na czarnej liście, i naucz się czytać że zrozumieniem zielonko.
@skk1993: fajnie jest nie mieć racji i się wykłócać, nawet lepiej że mnie czarnolistujesz bo jesteś conajmniej dziwny i dalej #!$%@? głupoty nieprawdziwe
@skk1993: nie masz racji i próbujesz wyjść z twarzą, żałosne to jest, zamiast udowodnić, że masz rację, to udajesz pseudointeligenta nawet posuwając się do swierdzień "zielonko" nie wiedząc czy czasami nie jestem na wykopie więcej niż ty tylko np. usunąłem wcześniej konto i założyłem nowe. Typowy Polak, nie zna się, nie udowodni swojej racji, ale #!$%@?ł będzie. Elo cumplu.
@areyoukittenmerightmeow: Masz dowód i się zamknij, wg Twojej teorii nie można kupić mniej niz 5 euro, specjalnie dla Ciebie szukałem w historii przelewów, wołam też @Zakakaikane: bo to jemu pisałeś te brednie ( ͡°͜ʖ͡°)
http://allegro.pl/counter-strike-global-offensive-steam-gift-2-min-i5144609230.html
#gry #csgo
Dostaniesz
1. Gra może zostać zablokowana
2. Może zostać zablokowane całe konto.
Place 50zl i 50zl mam do wykorzystania na steamie?
@FabrykaKluczyPL: nie może być?
@areyoukittenmerightmeow:?
Nie musisz mieć ani paypala ani karty kredytowej. Po to właśnie powstało coś takiego jak paysafecard.
@areyoukittenmerightmeow: największa brednia jaką czytałem na wykopie, przecież wystarczy wybrać metode płatności kartą kredytową czy tam debetową do wyboru też jest psc i już nie zapłacisz 20 zł tylko 50 gr. No ale lepiej #!$%@?ć głupty niż sprawdzić
Komentarz usunięty przez autora