Wpis z mikrobloga

Hej mirasy. Podzielę się moja opnia po użytkowaniu sprzętu przez 3miechy na temat #windowsphone oraz #lumia1520. Zacznę może od systemu. Po pierwsze jak przeszedłem z #android na windowsa to doskwierało mnie masakrycznie mala ilosc DOBRYCH programów. Tutaj większość to totalne gowno z banerami na 1/10 ekranu. Nie powiem sa bardzo dobre programy ja here mapa, Lumia aparat i pare innych których można wymienić na palcach dwóch rąk. Dalej.. Aparat mega 20000 megapikseli najlepszy na rynku #s--------------o. W moim odczuciu to jest wielkie G. Ziarnistość wieksza niż kartofle pana Stasia z zieleniaka, ostrość może być o ile nie robisz przybliżenia kończąc na super beznadziejnych zdjęciach w słabym oświetleniu( moja stara s3 po zmianie softu robila lepsze foty). A najgorsze to JAKOSC... Ekran rysuje się w trybie superturbo a plastiki jest tak miękki ze d--a pawiana potrafiłaby go wgiąć. Dodatkowo po 2tygodniach użytkowania świruje głośnik do rozmów który co jakiś czas w trakcie rozmowy się wyłącza i musze na głośnomówiący przełączyć. Jest jeszcze pare bzdetów ale ... A przypomniałem sobie nie ma na polskim języku możliwości włączenia opcji cichych godzin. Tylko po zainstalowaniu calkowicie angielskich ustawień w tym kurtyzany czy jak to się tam nazywa mam taka opcje. Totalne #wtf. #microsoft sra na polske i tyle. A #windowsphone to gowno wielkości marsa. Jak tyko odłożę kasę wrócę do androida. Aha jesli uważasz ze android tnie to najwyraźniej masz gowno a nie smartfon z 2mb ramu i nigdy highendu w ręku nie miałeś. Mam nadzieje ze nie tylko ja mam takie oświadczenia. Mam nadzieje ze mikrosyf naprawi to w w10 ale wątpię w to. Sam telefon mi się cholernie podoba dobrze leży w dłoni jak głośnik działań to jakość rozmów była genialna i nagrania w fhd były genialne. Samo w sobie 4k jest niepotrzebne mi bo i kartę u3 trzeba miec.
Mam nadzieje ze uslysze opinie ludzi którzy maja #lumie a szczególnie #1520
Tak wiec..
#bojowkawindowsphone #bojowkaandroid
#oswiadczeniezdupy
#niepiszepopolsku
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Misaki: ale co Toba kieruje? Bo ciezko pojac mi taka abstrakcje :D.

To tak jakby w watku o ps4 ktos napisal, wczesniej mialem gamecuba z procesorem 485mhz i 24ram a teraz mam x360 po flashu zainstalowalem sobie tysiac emulatorow, gierki sciagam z internetu, wszystko dziala pieknie. Oba byly szybsze od gameboya color a wszystko kosztowalo mnie 500zl nawet mi nie zal podludzi z linuxa
  • Odpowiedz
@BaRi: Bo wiesz, logika gejówki jest taka że "hurr durr, android tylko na hajendach nie laguje". A tutaj telefon za 800zł który jest midendem bardziej i jakoś nic nie tnie ;)
  • Odpowiedz
@Misaki: Ale czemu w temacie o highendzie? Do tego napisal ze zalezy mu na zdjeciach z ty reklamujesz smartphona ktory robi conajwyzej przecietne fotki
  • Odpowiedz