Przesłuchanie do akademii muzycznej. Przychodzi skrzypek, prowadzący gra mu dźwięki, na co skrzypek perfekcyjnie odpowiada: - fis, gis, d, cis, b, a Następnie przychodzi pianista, efekt ten sam, wszystkie dźwięki odgadnięte. W końcu przychodzi perkusista, prowadzący gra mu dźwięk. - Hm... można jeszcze raz? - odpowiada perkusista. Prowadzący gra jeszcze raz ten sam dźwięk. Na co perkusista: - Kurcze... nie wiem... fortepian?
O.... dobre miejsce, żeby promować szkołe mojego kolegi (ʘ‿ʘ)
@to_jest_chyba_kurcze_zart: Trzeba było wrzucić pod tagi #gitara czy #produkcjamuzyki i zapytać jakie skale na tych dźwiękach możnaby zbudować to byśmy się dowiedzieli kto tam ma pojęcie :P
@defkor: Słyszeli i to dobrze, panowie z Ulcerate mają więcej feelu niż nie jeden jazz man. A ten gość z henkera byłby nikim bez triggerów i giant stepa.
@CzarnoCzarny: Everything is fire jeden z moich ulubionych albumów. Znasz gorguts- colored sands? Tez dobry. A henkera wrzucilem bo gosc na Slave of my art dobra robote robi.
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
- fis, gis, d, cis, b, a
Następnie przychodzi pianista, efekt ten sam, wszystkie dźwięki odgadnięte.
W końcu przychodzi perkusista, prowadzący gra mu dźwięk.
- Hm... można jeszcze raz? - odpowiada perkusista.
Prowadzący gra jeszcze raz ten sam dźwięk. Na co perkusista:
- Kurcze... nie wiem... fortepian?
#heheszki #humor #takaprawda
@to_jest_chyba_kurcze_zart:
Trzeba było wrzucić pod tagi #gitara czy #produkcjamuzyki i zapytać jakie skale na tych dźwiękach możnaby zbudować to byśmy się dowiedzieli kto tam ma pojęcie :P
-Cześć! Ostatnio kupiłem twoja nową płytę!
-Aaa, to ty...