Aktywne Wpisy

iampapryk +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

tojapaweu +2
Nie bywam w szpitalu na szczęście za często, ale z tego co kojarzę, to sale operacyjne, badania typu tomograf, rezonans i tym podobne są zazwyczaj na samym dole. Dlaczego?
Przecież są to najdroższe urządzenia i miejsca, gdzie jest najwięcej sprzętu specjalistycznego. To trochę chyba nierozsądne, zwłaszcza na terenach potencjalnie objętych zagrożeniem zalania.
#powodz #szpital #sluzbazdrowia
Przecież są to najdroższe urządzenia i miejsca, gdzie jest najwięcej sprzętu specjalistycznego. To trochę chyba nierozsądne, zwłaszcza na terenach potencjalnie objętych zagrożeniem zalania.
#powodz #szpital #sluzbazdrowia

Dzień dobry,
Mam dwa pytania:
1.Uczyłem się c++ już wcześniej, ale mimo zaliczenia kursu na studiach nie czuje żeby go umiał, to co trzeba napisze, ale zazwyczaj jest to napisane powiedzmy na cepa, albo np korzystam z klas i obiektów ale wydaje mi się to mieć mało wspólnego z programowaniem obiektowym. Chciałbym po prostu to sobie poukładać. I tutaj moje pytanie co myślicie o tym kursie http://miroslawzelent.pl/kategoria/obiektowy-c-plus-plus/ czy może lepsza będzie jakaś konkretna książka? A może zacząć wszystko od początku z jakaś nowa książka z nowymi standardami?
2. Jak uczycie się nowego języka kiedy już jakiś znacie? Zaczynacie od książek dla początkujących czy coś innego?