Aktywne Wpisy

ZanZani +16
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży

Mantusabra +3
spójrz w prawo, jaki jest pierwszy przedmiot który widzisz

Tak troszkę na ten temat napisałem z mojego punktu widzenia.
Cieszę się, że już wracam do Polski, mam już nagraną dosyć nieźle płatną pracę jako kierowca - jak na polskie warunki, ale myślę też o jakimś własnym biznesie.
No i w końcu też może uda mi się załapać na jakieś p--o z mirkami i mirabelkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak macie jakieś pytania co do emigracji to walić śmiało.
także myślę, że ten tag #wygrywczyprzegryw lecz chyba bardziej #wygryw będzie odpowiedni.
@gregu-: myślę, że zarabiając około 4-5k na ręke w PL na rękę można normalnie przeżyć.
@c4-pl-: Mam znajomego który już pracuje 3 lata w tej firmie, firma dobra stabilna - ciągle się robzwija mają tylko plandeki na b i teraz poszerzają flotę o kolejne 40 samochodów, na dzień dobry
najwyżej wrócisz z powrotem do DE
Pomyśl logicznie te 1000 za tydzień to za darmo? no na pewno nie, z-----------e na maxa aż sie zesrasz ;p
Szefu na kimś musi się dorobić a dobry niewolnik zawsze potrzebny.
@ufik78: ok zakładam tag #chuppoemigracji
@lukasyyyy: to się okaże, jeśli długo w Polsce nie wytrzymam to wrócę.
na wypoku jest gosc co sie fotowoltaika miedzy innymi zajmuje, co miesiac placi 3tys. euro alimentow
a ty przez 2 lata nie mogles podpatrzec biznesu i zrobic wlasny
sorry chlopie jak wrocisz to polska Cie zniszczy