Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
Ja jednak wolę mięć większą kontrolę nad fonem i tyle
BTW Sony wypuściło jakiś czas temu AOSP dla Z3 developer.sonymobile.com/2014/11/06/android-5-0-xperia-z3-running-aosp/
Wiem, że mało kogo przekonam do tel Sony, ale przynajmniej wyjaśniłem czemu wybieram tak a nie inaczej. Niech mnie nazywają hipsterem czy fanbojem Sony. Jestem zadowolony i kij innym do tego!
no to nwm skąd te żale na forach... Wiem, że nieraz po aktualizacji OTA dzieją się różne rzeczy, ja bym znalazł w necie plik TFT brandu Central Europe1 i zflashował robiąc wipe'y.
Może miałeś szczęscie? Nie zmienia to faktu, że brakuje trochę szlifów, bugi zawsze się znajdą ( ͡° ͜ʖ ͡°)