Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +915
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +265
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
#bmw #samochody myślę że trochę #prawilnebmw #e38 i przy okazji trochę też #carboners #motoryzacja #pokazauto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Świeże dresy na jutro do pracy już wyprasowane.
@przemek6085: niestety nie - Niemiec nie pomyślał jak konfigurował nówkę sztukę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@valdo: kiedyś jeździłem znacznie więcej, teraz raczej niewielkie dystanse. Około 10-15k rocznie.
@esk0: a płakał jak sprzedawał ?
@jazuu: no baa, ścigał mnie swoim nowym passeratti aż do samej granicy.
Mam taki fetysz, że wszędzie zakładałbym stylingi 32, Szczególnie do e38 :)
Elektryczne szyby w sensie, że pole siłowe?
Komentarz usunięty przez autora
@xxcuzzme: muszę przyznać, że na ciemnej budzie prezentują się całkiem spoko. :)