Wpis z mikrobloga

skoro wszyscy, to i ja również pokaże wam moje toczydełko. Silnik bieda, ale na takim setupie i tak szybko się po dziurawych ulicach niestety jeździć nie da :) Fotka z początku października, jak jeszcze była czysta :)
#bmw #samochody myślę że trochę #prawilnebmw #e38 i przy okazji trochę też #carboners #motoryzacja #pokazauto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Świeże dresy na jutro do pracy już wyprasowane.
Pobierz esk0 - skoro wszyscy, to i ja również pokaże wam moje toczydełko. Silnik bieda, ale n...
źródło: comment_nbNx8eI4UVdpKVQTmYAWjsFmMr6dWCv9.jpg
  • 31
@esk0: też na starcie dostałem takiego strzała w twarz w postaci kontrolek absu:) tylko przejechałem jakieś 20km po zakupie.. Przypadek? Nie sądzę:) u mnie koszt - niecałe 200zł w 3, ciekawe ile w 7.. Tez myslalem o 7 bo wcale nie sa takie drogie, ale straszyli mnie kosmicznymi cenami części.
@esk0: jak w większości przypadków - czujnik. U mnie jeszcze licznik sie przycinał wiec bez diagnozy wiedziałem że chodzi o tylny lewy..
@tldr: u mnie niestety wymiana czujnika nic nie dała, więc wymieniłem też to takie łożysko zliczające w kole. Bez zmian. Ogólnie ciężko zdiagnozować problem, bo po podłączeniu pod komputer zawsze wywala błąd czujnika w lewym kole. Wydaje mi się że jedyne co mogło zostać, to właśnie sterownik pompy. Cóż, nie miałem tyle szczęścia co Ty. :-) Sprawa jest ogólnie wkurzajaca, bo całość raz działa, a raz nie.
Poza tą wredną usterką
@esk0: to ciesz sie bo jeszcze jako tako sie ten silnik nadaje do przemieszczania z punktu A do B, ja kiedys jechalem e38 z 2.5tds pod maska to mnie wszystko spod swiatel objezdzalo a spalanie mialem jak w V8 bo ciagle but w podlodze zeby to sie jakos chcialo napedzac :D