Aktywne Wpisy
kamsher +23
Skala przegrywu. Jeśli dany opis dotyczy was dajecie sobie jeden punkt. Napiszcie podsumowanie w komentarzu.
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
1.Wzrost poniżej 180cm
2.Nigdy się nie całowałes
3. Nigdy nie uprawiałeś seksu za darmo
4. Nie masz jakiejś kończyny
5. Masz trądzik
6. Nie masz znajomych
7. Masz hiv
8. Masz cukrzyce
9. Nigdy nie byłeś za granicą
10. Jąkasz się
11. Gnębiono/ jesteś gnębiony w szkole
12. Spotkał się mobbing w pracy
13. Masz podwójny podbródek
Hopsa +6
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Nie pod moim dachem! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyszedł mega soczysty, mega miękki, a skórka chrupiąca!
#gzw #gotujzwykopem #beef #stek
ale na taką grubość to około 2+ minut na stronę na praktycznie pełnej #!$%@?
patelnia na pełną #!$%@?ę aż oliwa zacznie delikatnie parować (daje jej niewiele) i siup stek. Dobrą minutę z jednej strony, myk na drugą. Po drugiej minucie znowu obracam i dodaję łyżkę masła, gdy się roztopi (kilka sekund zapewne) to oblewam górę steka, po minucie obracam i znowu
SOLI SIĘ PO SMAŻENIU. Inne przyprawy dodajesz przed.
@GrzegorzSkoczylas: gówno prawda
Podam ci prawidłowy sposób smażenia. Spróbuj.
Mięso może może być wyjęte prosto z lodówki. Tniesz w poprzek włókien kawałek pożądanej grubości. Płuczesz pod zimną wodą. Osuszasz. Płazem noża kilkakrotnie uderzasz w jedną i drugą stronę steka, żeby "poluzować" włókna. Posypujesz pieprzem, papryką. Na patelnię wrzucasz biały smalec do smażenia, który daje bardzo wysoką temperaturę i nie zostawia swojego smaku. Smalec ma
dalej nie czytałem