Aktywne Wpisy
Co sądzicie o takim trzypunktowym planie geopolitycznym dla Polski?
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
1. Nie wtrącamy się więcej do spraw UKR-RUS, zawieszamy pomoc militarną dla Ukrainy pozostawiając tylko pomoc humanitarną, pozostajemy w NATO ale jednocześnie powoli normalizujemy stosunki z Rosją, mamy przysłowiowe dwie pieczenie na jednym ogniu
2. Organizujemy w Warszawie szczyt NATO-Rosja-Chiny, którego będziemy gospodarzem, a na którym zostaną poczynione starania o zaprowadzenie pokoju na Starym Kontynencie i powolną normalizację stosunków
3. Oświadczamy na piśmie,
GlenGlen12 +87
Nic mnie tak nie bawi jak nazywanie pracą umysłową HRu, klepania arkuszy w Excelu w Korpo czy przekładania papierów z kąta w kąt w urzędach, dobrze wyszkolona małpa umiałaby to robić po 2 dniach wdrożenia.
Prawdziwa praca umysłowa to robota Inżyniera budowy, automatyka czy senior programisty, nie gównostanowisko za biurkiem.
#takaprawda #korposwiat #korpo #pracbaza #praca #pracait #programista15k
Prawdziwa praca umysłowa to robota Inżyniera budowy, automatyka czy senior programisty, nie gównostanowisko za biurkiem.
#takaprawda #korposwiat #korpo #pracbaza #praca #pracait #programista15k
1. kiedy się żenisz ? pytanie dosyć częste od kolegów i troche rodziny - jestem z dziewczyną 7 lat (ona ostatni rok studiów wiec na nic nie naciskam, niech się przyłoży bo studia trudne a nie jakaś tam turystyka)
2. a dziecko ? kiedy ? no kurna nawet się nie ożeniłem a już dziecko, rozumiem że 90% narodzin jest dzięki wpadce, ale ja nie zamierzam iść w ślady "wszystkich" czy "reszty".
3. Prowadzę swoją "firemkę" aktualnie szykuje coś o kilka leveli wyżej itd na kase nie narzekam, zatrudniam 2 osoby. w sumie skupiam się suma sumarum na kasie, bo jestem tego zdania że:
- ożenić można się i w ciągu miesiąca
- dziecko ? no kurna 9 miechów i jest
- a jak jest kasa itd to można wszystko "prawie"
Zresztą uwielbiam to co robię i zawsze to było moim hobby.
Wiecie wkurza mnie taki standard w mojej okolicy i czasami jak by się temu poddaje, standardem jest.
1. wpadka
2. dziecko
3. ślub
4. kredyt na dom czy kredyt na mieszkanie
Wielka rodzina i wielkie przeświadczenie o tym że ludzie na nogi Boga załapali.
Mam 28 lat i nie uważam że już powinienem mieć trójkę dzieci, żonę, kupę kredytów.
A wy co o tym sądzicie itd ?
#gorzkiezale
Dziękuję, można się rozejść.