Wpis z mikrobloga

#truelolcontent

Niesiołowski: Jak ktoś śmie krytykować PO za niewywiązywanie się ze swoich obietnic?! Niech się ludzie cieszą, że rządzi PO, które nie robi nic, niż PiS
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ryu:

my to jednak jesteśmy dziwnym krajem

- partia rządząca jest kompletnie bezideowa i chodzi im tylko o stołki(jedyne co ich łączy)

- główna partia opozycyjna która jest nacjonalistyczna ma ciągle wizje zamachu i nieustannie wszystkich oskarża o zdradę i ruską agenturę a w sprawach ekonomicznych się kompromituje
  • Odpowiedz
@Ryu:

- To deklaracja, która oznacza coś takiego - nie obchodzi mnie Polska, tylko córunia moja, która jest lesbijką. W związku z tym, że interesy córuni nie są zabezpieczone, nie obchodzi mnie Polska

Niesioł już osiąga odmienne stany świadomości - przecież to brzmi jak typowe p--------o jakiegoś pieniacza z PiSu :D
  • Odpowiedz
@postac: Nah. Niesiołowski już tak ma. Zobaczymy jaka będzie reakcja wewnątrz partii. Tak czy siak ciekawie się robi. IMO w końcu nastąpił początek rozpadu PO na część liberalną i część konserwatywną.

@wallian: On zawsze tak gadał ;) Praktycznie jedyna jego linia obrony jest taka, że PO jest zajebiste, bo jak nie PO to PiS i Macierewicz.
  • Odpowiedz
@Ryu: Najgorsze jest to, że ta linia obrony wciąż wielu przekonuje. A PiS znowu w drugą stronę - my jesteśmy lepsi, bo Tusk kłamie.

Btw tak się zastanawiam co by było gdyby wywalić z sejmu PiS, PO i całą resztę (tylko Ruch Palikota zostawić) i zamiast nich wybrać Korwinistów, Ruch Narodowy, jakieś lewackie organizacje i inne oszołomstwo :D
  • Odpowiedz
@wallian: Bo do pewnego stopnia i jedni i drudzy mają rację. Dla wielu wyborców PO (i nie tylko) dojście PiS do władzy jest czymś strasznym. Tak samo w drugą stronę. Ale to po prostu nie może być jedyny argument.

@RafiRK: Mogę wiedzieć co ci się w Agnieszce Holland nie podoba? Poza tym oczywiście, że ośmieliła się popierać nie tę partię co trzeba.
  • Odpowiedz