Aktywne Wpisy

Vexolax +50
Niedawno przyszedł mi do głowy pewien plan "emerytalny". Ciekawi mnie czy gdzieś tutaj jest jakaś luka - i jeżeli ktoś ją widzi to proszę o wyjaśnienie. Jestem początkującym w te sprawy.
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
Ja lvl 27
Żona lvl 26
Przykład uproszczony - wydaje mi się, ze nie da się tego jakoś tak mocno zaplanować. Bo kwoty cały czas się zmieniają itd...
źródło: image
Pobierz
phaxi +20
Pod tym wpisem odliczamy do 1000.
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy
1 komentarz = 1 liczba
ignorujemy głupie komentarze i oszustwa w postaci pomijania liczb
#glupiewykopowezabawy

Głównie tylko PO jest przeciw wprowadzeniu gwarantowanych taryf dla prosumentów, a dlaczego? A wyjaśni to poniższy obrazek... Jutro głosowanie w Sejmie nad ostatecznym wyglądem ustawy o prosumentach i energii odnawialnej - wielkie koncerny pchają swoje łapska i próbują manipulować posłami z pozostałych partii aby nie dopuścić do wolnej energetyki wśród zwykłych szarych obywateli... 200 tysięcy rodzin ma szansę produkować własną energię, ale to nie pasuje wielkim koncernom energetycznym, więc za wszelką cenę próbują manipulować, co pokazuje kolejny obrazek (jeden z wielu przykładów): http://i.imgur.com/s9PdkFr.png
źródło: comment_Y4DIQm9sVIoShcrt60irVF1ytKFZ98iA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
40gr/kWh to nie jest wystarczająca kwota aby pomóc rozwijać energetykę obywatelską. Poza tym te poprawki PO usunęły z ustawy zapis o gwarantowanych taryfach, co spowoduje, że na instalacje OZE będzie stać tylko najbogatszych. Zapis o gwarantowanych
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
300MW przy 3kWh oznacza co najmniej 100 tysięcy instalacji. Ogólnie szacuje się, że skorzysta na tym jakieś 200 000 gospodarstw, licząc po