Aktywne Wpisy
szarekredki +261
Toczę bekę. Uczniowie zaczynają rozumieć co w praktyce oznaczają dla nich te populistyczne pomysły jakby żywcem wyjęte z programu wyborczego Zosi lat 8 do samorządu
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Brak prac domowych? Czyli oceny tylko z pracy na lekcji, klasówek i pytania przy tablicy. Nie ma piąteczek dla mamy, taty i internetu
Ocena z religii nie idzie do średniej? Czyli odpada możliwość podciągnięcia średniej luźnym przedmiotem z którego nawet głąb miał coś dobrego
xD
#bekazlewactwa #
Lardor +203
Znalazłem na tablicy 'Dark Side Of The Moon' za 2 dychy i w dodatku w mieście, w którym mieszkam, myślę sobie, biorę w jakimkolwiek stanie, by była, bo pieniądz nie duży. Chwytam telefon, dzwonię, mówię jaka płyta mnie interesuje (w ofercie było ich więcej), po krótkiej rozmowie wyjaśniam pani, która miała problem ze znalezieniem płyty, że to taka czarna okładka z trójkątem i tęczą i rozmówczyni mówi, że już kojarzy, wszystko ładnie, cacy umówiłem się na odbiór na drugi dzień...
Za pół godziny sms:
'Z mężem zorientowaliśmy się, ile ta płyta chodzi na allegro i szkoda jej nam sprzedawać, proszę się samemu zorientować w internecie w cenach i dać znać.'
Noż jakby, kto w mordę mi dał. Dzwonię jeszcze raz i mówię, że ciężko mi się odnieść do sms-a, bo cena tej płyty waha się od 10 do kilkuset złotych i proszę o podanie wydawcy, pani na to , że płyta Made in Poland z '88 roku, no to mówię, że wydawcą zapewne są Polskie Nagrania, a pani "nie, nie tu są też zagraniczne piosenki" Pytam jaką cenę w internetach znaleźli, pani na to, że mąż znalazł za 180 złociszy i ceny spadają do 80. Ja na to, że to wydanie od Polskich Nagrań warte jest góra około 50 pln, moja propozycja to 4 dychy i niech się zastanowią... no i się zastanawiają do dziś albo czekają na kogoś, kto da wincyj..."
zamarłem.
nie pytałem czemu tak tanio.
nie pytałem czy na pewno dobrze napisała.
napisałem, że biorę i wysyłam kasę expresem.
#
Komentarz usunięty przez autora
http://www.wykop.pl/link/425563/luksusowy-mercedes-sprzedany-na-allegro-za-280zl/
Komentarz usunięty przez autora