Wpis z mikrobloga

Witam was Mirki i Mirabelki, podpity troszkę jestem to mnie wzięło na opowiedzenie takiego trochę #coolstory i #heheszki. Jakiś rok temu moja kuzynka miała wesele. Hajtała się z anglikiem, a że byli wcześniej razem na jednym weselu w Polsce to się rzeczonemu anglikowi bardzo spodobało i postanowił że jak się będzie żenił to tylko w Polsce. Jak już przyszło co do czego zaprosili całą rodzinę na huczne polskie weselicho. Siadamy przy
mirki świat się przewrócił do góry nogami, moje życie już nigdy nie będzie takie samo
słyszę, że moja mamełe w kuchni ogląda film z tego znaleziska http://www.wykop.pl/link/2403006/zielony-kierowca-nie-przepuszcza-strazy-pozarnej-na-sygnale/
no to idę i pytam: oo a kto Ci wysłał ten filmik, anon? (brat starszy, czasem wejdzie na wypok, bez konta)
a mamełe mówi: niee, znalazłam taką fajną stronę wykop.pl i tam są takie różne newsy i filmy i mi pokazuje apke, którą sobie ściągnęła
Witam was Mirki i Mirabelki, podpity troszkę jestem to mnie wzięło na opowiedzenie takiego trochę #coolstory i #heheszki. Jakiś rok temu moja kuzynka miała wesele. Hajtała się z anglikiem, a że byli wcześniej razem na jednym weselu w Polsce to się rzeczonemu anglikowi bardzo spodobało i postanowił że jak się będzie żenił to tylko w Polsce. Jak już przyszło co do czego zaprosili całą rodzinę na huczne polskie weselicho. Siadamy przy
źródło: comment_1AYmx84QtKQBQLLz2iPpX9URfR9mIojo.jpg
@Linux__Shines: BEKA Z TYCH CO SIE WIELCE OBURZAJĄ ŻE JA SOBIE PLUSUJE NA MIRKO XD
KILKA OSÓB NAWET UBIEGAŁO SIE O BANA DLA MNIE BO "ZANIŻAM WARTOŚĆ PLUSA" HEHE
A JA BĘDĘ PLUSOWAŁ ZAWSZE I NIC WAM DO TEGO
POZDRAWIAM KOLEGÓW KTÓRZY SĄ SPOKO A ZNAJOMYM CEBULAKÓW SERDECZNIE WSPÓŁCZUJĘ
1. Weź największą patelnie
2. Usmaż sobie w niej tortille
3. Mięso jeszcze nie gotowe, więc tortille trzeba czymś przykryć bo wyschnie
4. Spróbuj pokrywką, talerzem, garnkiem
5. Za małe wszystko
6. Idź do kompa zmienić muzykę, bo przecież musi coś lecieć jak robisz sobie jedzenie
7. Uderz się małym palcem stopy o uchylone drzwiczki od szafki
8. Twój mózg dostaje olśnienia
9. #!$%@? drzwiczki i wiesz co z nimi robić
10.