Cześć Mirki! Właśnie wbiłam na 22 lv i wzięło mnie na przemyślenia. Wstałam rano, ogarnęłam, zaraz zacznę robić jakieś domowe obowiązki albo będę się po prostu obijać. I wszystko jest takie zwyczajne. Nie ma już żadnej magii. Czy to w urodzinach, czy w świętach, czy wydarzeniach. O tym, że w ogóle mam urodziny przypomniałam sobie kilka dni temu, bez większych emocji z tego tytułu. Nie ma już żadnego radosnego zainteresowania i oczekiwania jak kiedyś
-MAME MAME, CZY TO DZISIAJ?!?!?!?!
-Nie Seiki, naucz się w końcu korzystać z kalendarza.
Smutno mi jakoś na myśl, że każde urodziny będą wyglądać tak jak teraz. Dorosłość nie jest taka fajna, jak się kiedyś wydawało. Ale jak by nie było, wypiję dziś za Was kompot! :) #dziendobry #przemyslenia
@Seiki: Ja doszedłem do takiej sytuacji, że nawet wyłączyłem informacje o urodzinach na fb. Kto ma pamiętać to i tak będzie pamiętać, nie trzeba mi do tego sztucznych życzeń.
@Nanian: Dziękuję! Zaczynam już czuć coś podobnego, w święta najwięcej radości sprawia mi obdarowywanie innych, szukanie prezentów, które sprawią frajdę, pakowanie ich, by pięknie wyglądały i widok uśmiechów na twarzach. :D
@Seiki: To samo ze świętami. Jeszcze w liceum czułem klimat świąt - ogólna krzątanina, wyjazd po choinkę, ubieranie, sprzątanie, gotowanie itd. Dzisiaj, gdy przyjeżdżam do domu rodziców to niestety najczęściej dzień przed (bo praca) i omija mnie tak dużo, że nawet nie czuję tej atmosfery przygotowań.
@Seiki: Z tymi urodzinami to będzie teraz tak jak z Sylwestrem. Nie każde będą warte zapamiętania ale też trafią się jakieś wystrzałowe nie raz. Wszystko zależy od sytuacji, w której w życiu akurat się znajdujesz a życie zmienia się bardzo szybko. #100lat
Wstałam rano, ogarnęłam, zaraz zacznę robić jakieś domowe obowiązki albo będę się po prostu obijać. I wszystko jest takie zwyczajne. Nie ma już żadnej magii. Czy to w urodzinach, czy w świętach, czy wydarzeniach. O tym, że w ogóle mam urodziny przypomniałam sobie kilka dni temu, bez większych emocji z tego tytułu. Nie ma już żadnego radosnego zainteresowania i oczekiwania jak kiedyś
Smutno mi jakoś na myśl, że każde urodziny będą wyglądać tak jak teraz. Dorosłość nie jest taka fajna, jak się kiedyś wydawało.
Ale jak by nie było, wypiję dziś za Was kompot! :)
#dziendobry #przemyslenia
@AsiaNaprawia: Musimy to przetrwać. xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@dzban_owocowy: Już nie mogę się doczekać! ( ͡° ͜ʖ ͡°)