Aktywne Wpisy
Damianooo_421 +160
Mirki pijcie ze mną kompot, po latach jeżdżenia gównami co mają 100 km w końcu kupiłem normalne, komfortowe auto i ma ponad 200 kucy.
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
Volvo s80 2.5t 2010r
#motoryzacja #samochody #chwalesie
iforgotmypass_ +51
Tag do obserwowania i czarnolisto – #wynajmij125
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
Nawiązując do mojego wczorajszego wpisu, muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dużego odzewu od Mireczków. Dzięki za wszystkie miłe słowa i porady. Wiele osób pisało, żeby otworzyć własny tag, więc powyżej znajdziecie tag do obserwowania. Postaram się regularnie wrzucać update'y, ale jeszcze nie wiem jak często – wyjdzie w praniu. Wołam jednorazowo, więcej już nie będę nikogo wołał.
Dużo osób pytało o adres
Coś się psuje w związku? Na pewno wina tej szmaty, na bank się puszcza!
I na koniec perełka:
"Chce jej dać do zrozumienia ze nie podoba mi się jej zachowanie, ludzie podpowiadają bądź chłodny. Pytanie jak być chłodnym żeby nie wyjść na chama i dać jej do zrozumienia ze to ostanie ostrzezenie?"
Co mirek dostał w odpowiedzi?
"zostaw ją, pewnie ma innego bolca dla tego takie zachowanie"
Ogarnijcie się. Dziwicie się, stulejarze, że panny nie macie, jak każdą kobietę podświadomie jak szmatę traktujecie? Z takim nastawieniem, to nigdy nie wyjdziecie z piwnicy
Edit: daję linka do w/w wpisu http://www.wykop.pl/wpis/11419838/miraski-czeka-mnie-powazna-rozmowa-z-moja-kobieta-/
#gorzkiezale #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
@JakisTakiNick: panie, jak nie dać się skrzywić wystawiając się na te rakotwórcze opinie?
Pisząc "skrzywiony światopogląd" miałem na myśli światopogląd formowany przez Wykop. Na głównej były 3 filmiki jak czarny coś kradnie? Wszyscy czarni to złodzieje i na pewno mają to w genach. Na głównej był filmik jak kobieta zleciła zabojstwo męża?
Nadwaga to psychika kobiet?
Wykop uczy i bawi.
Pozdrawiam
Komentarz usunięty przez autora