Wpis z mikrobloga

Mireczki pomóżcie bo już nie wiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Muszę kupić nową klawiaturę, bo poprzednia się rozdupcyła. Głownie do pisania i do gier (do gier tak z 10-20 godzin tygodniowo), koniecznie z podświetleniem.
I tutaj moje pytanie:
czy warto wyłożyć 150 zł (więcej już nie jestem w stanie) na taką (czytałem, że bardzo łatwo i szybko się psuje, bez możliwości naprawy, ale jest też bardzo dużo opinii pozytywnych)
czy jednak polecieć po kosztach i wybrać taką (bo spełnia podstawowe funkcje i do tej pory używałem klawiatury właśnie tej firmy, przez ponad 4,5 roku bez żadnych usterek, dopóki jej teraz nie zalałem)

#pytanie #kiciochpyta #klawiatura #serwispc #komputery #pcmasterrace
  • 8
@Kirkain: Mam tego a4techa i dla mnie osobiście jest bardzo niewygodna. Odstępy między klawiszami są nieergonomiczne. Niemniej może to wynikać z faktu że głównie używam wyspowych klawiatur laptopów, a do niej siadam bardzo rzadko i jest to kwestia przestawienia się.
@Seru: ja takich laptopowych w ogóle nie używam, także mam nadzieję że nie będzie problemu. Zresztą jakby co teraz w ciągu 14 dni od odbioru można odedłać towar bez podania przyczyny i muszą oddać kasę ;)