Aktywne Wpisy
Krzewiciel_prawdy +486
Ceny kakao, jak już wspominałem, wywaliło.
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Obecna cena lidlowskiego odpowiednika słynnej książki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Deco Morreno, Belbake, 200 gramów - 5,79.
Cena Wedla mlecznej, bez promek, też Lidl - 4,79. 90 gramów.
Polub ten wpis, a zawołam Cię po rozliczeniu kontraktów w czerwcu i wrześniu (wtedy wjadą dostawy po nowych cenach), sprawdzimy polską inflację złożoną po wartościach m/m, a także ceny i gramaturę (ostrożnie!) Wedla i
Mirki, jaki macie plan jak za max 2 lata AI przejmie wszystkie prace związane z IT?
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #informatyka #naukaprogramowania #nauka #sztucznainteligencja
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #informatyka #naukaprogramowania #nauka #sztucznainteligencja
#finskalampkarowerowa #migfirefoxprojektuje
@Gil-Galad: To.
połączenie tych programów daję cholernie duże możliwości optymalizacyjne we wszelkich formach 3d
na pewno sprawiłoby to kłopot przy masowej produkcji, ale pojedynczy prototyp można by wyciąć z płaskiej blachy i złożyć do kupy...
a do optymalizacji to zależy czy masz jakieś pojęcie o programowaniu, jeśli tak, składanie definicji w grasshopperze przyjdzie Ci naturalnie (bo interface jest dziecinnie prosty tylko algorytmy trzeba umieć układać)
moim zdaniem warto znać ten program bo ma ogromne możliwości zarówno w projektach koncepcyjnych jak i w prefabrykacji :)
Nie wiem czy dobrze Mi się wydaje czy dobrym rozwiązaniem
@Gil-Galad: Nie napisałbym nawet "Hello World" w jakimkolwiek języku programowania.