Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +108
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +52
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

Szukam programisty PHP na cały etat. jquery, mysql, svn - wiadomo.
Może być programista zdalny (fajnie, jakby mogl dojechac do Warszawy od czasu do czasu pogadać o projekcie).
Musisz znać framework Yii bo nasze aplikacje sa w nim napisane.
Dodatkowo jeśli znasz technologie azure/asp.NET to masz plusa.
Będziesz odpowiedzialny(a) za tworzenie i udoskonalanie platform internetowych. Zainteresowany(a) - pisz PW.
lol
@bazingaxl: Poprzednio nie mielismy wew. programisty php. hejtuj dalej.
@dupasmoka: takie to dziwne ze ktos jest dobry w php i potrafi linijke kodu napisac w .net?
nic nie jest dziwne ;) ale za 15k
ja tam i tak zycze powodzenia, dzisiaj znalesc pracownika dobrego w it to talent trzeba miec a jeszcze go przekonac do pracy za polskie stawki, kto to potrafi to
@amarantowy: Nie dziwne. Ale ogłoszenie tak wygląda, że nie szukacie kogoś od PHP, tylko człowieka do jakiegoś backendu (gdzie nie ma jednej technologii), który jeszcze troche frontend ogarnia.
Wzmianka o .net to dodatkowy atut - w żaden sposob nie jest to wymagane ani konieczne.
zmien na 6-8k na b2b i mozesz negocjowac ;)