Mirki czy istnieje aplikacja na androida do sprawdzania trackingow paczek.Ale taka ze wlasnorecznie wprowadzam sobie kazdy numer,i mam liste zbiorcza ktora sobie moge aktualizowac. Zatrzymano mi paczke w WER Zabrze, mam im sam od siebie podeslac emailem dowody platnosci czy czekac na jakies info od nich?
a tak na serio to: 1) istnieje i to sporo, ja polecam aftership, track17, tylko musisz zwrócić uwagę, bo niektóre wymagają wpisywania captchy 2) jeśli ci się spieszy to wyślij do nich z marszu, a jak nie to poczekaj na list
@PIGMALION: musisz mieć nr książki pozycji magazynowej żeby wysłać do nich papiery. Ten nr uzyskasz dzwoniąc do nich-ciężko się dodzwonić z reguły nie odbierają tel. Albo czekasz na list.
Ale ten nr nie jest obligatoryjny. Zamiast nr ks.poz.mag. mozesz poslugiwac sie nr trackingowym :)
Ale jest jedno ale... nie warto wychodzic za bardzo przed szereg, bo nigdy nie wiesz, czy "ping pong" nie pojechal po bandzie i nie podal Ci nr przesylki do kogos innego... /tak, mialem juz kilka razy taka sytuacje/
@sylwek2k: ale pracującymi na oddziale pocztowym czy na celnym? Bo z tymi na pocztowym to faktycznie można o nr trakingowym porozmawiać. Natomiast zawsze jak dzwoniłem na celny żeby dowiedzieć się co z paczką bo na ten przykład już ją przetrzymywali ponad tydzień chcieli kspozmaga.
Przypominam, że na umowie o prace 20 000 zł brutto to tylko 14 000 zł netto i to tylko przez pół roku, bo później wpada się w 32% próg i jest to już 11 000 zł netto. Wynajem w Warszawie to +/- 4 000 zł. Pozdrawiam. #praca #pracbaza #pieniadze #zarobki #warszawa
Mirki czy istnieje aplikacja na androida do sprawdzania trackingow paczek.Ale taka ze wlasnorecznie wprowadzam sobie kazdy numer,i mam liste zbiorcza ktora sobie moge aktualizowac.
Zatrzymano mi paczke w WER Zabrze, mam im sam od siebie podeslac emailem dowody platnosci czy czekac na jakies info od nich?
https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.ppuc.envelo
https://play.google.com/store/apps/details?id=yqtrack.app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aftership.AfterShip
a tak na serio to:
1) istnieje i to sporo, ja polecam aftership, track17, tylko musisz zwrócić uwagę, bo niektóre wymagają wpisywania captchy
2) jeśli ci się spieszy to wyślij do nich z marszu, a jak nie to poczekaj na list
@PIGMALION:
A skad wiesz, ze od razu chodzi o platnosc (naliczenie VATu/cla), a nie oryginalnosc towaru lub znaczek CE (certyfikaty zgodnosci)? :P
@hcboria:
Ale ten nr nie jest obligatoryjny. Zamiast nr ks.poz.mag. mozesz poslugiwac sie nr trackingowym :)
Ale jest jedno ale... nie warto wychodzic za bardzo przed szereg, bo nigdy nie wiesz, czy "ping pong" nie pojechal po bandzie i nie podal Ci nr przesylki do kogos innego...
/tak, mialem juz kilka razy taka sytuacje/
@sylwek2k: pewnie tak ale z kspozmagiem jest szybciej
@hcboria:
Tak samo szybciej ;) Tylko pani ktora bedzie obslugiwac skrzynke pocztowa bedzie musiala zmienic okienko wyszukiwania ;)
@hcboria:
Wielokrotnie rozmawialem z milymi paniami tam pracujacymi ;)
@hcboria:
Celnym.