Wpis z mikrobloga

@Dawidinho8: ogladaj demka profesjonalnych graczy jak sie poruszaja po mapie. Przykład z demka: koleś Cie obija z mida, uciekasz do wentyla i stoisz tam, bo nie ogarniasz co sie dzieje i czekasz wpatrzony w sciane. Zaraz po tym dostajesz granat pod nogi. Musisz tez panowac nad celownikiem tzn namierzaj tam gdzie pojawia sie przeciwnicy a nie w sciany. I najlepiej na wysokosci glowy:)
@Ramzes24: Wydaje mi się że mam za niskie wręcz. Przy 800dpi myszy, 1920x1080 rozdziałce, 22" monitor mam 1.5 sensivity. Na bliższe dystanse za #!$%@?-wafla się nie zdążę obrócić i często muszę myszką wtedy rzucać.
@BOTMICHAL: Ok, dziękuję za rady i konstruktywną krytykę. :) A tam co piszesz że mnie obił ze szpuli na midzie, to nie chciałem się z nim strzelać bo był wcelowany, raz, a dwa nie chciałem blokować
@Ramzes24: Nie ma szans, na tak wysokim nic nie trafię. Generalnie dobrze mi się celuje jak mam 1.3/1.4, przy 1.7 jest optymalnie i mogę myszką jako tako normalnie operować. Ponoć od krawędzi podkładki do drugiej powinno się robić obrót o 180 stopni, cos takiego słyszałem nawet (aczkolwiek nie kierowałem się tym).
@BOTMICHAL: Racja. Pozostaje tylko wyciągać wnioski i uczyć się na błędach. :P