Aktywne Wpisy

Chicoxxx66 +128
Może mi ktoś wytłumaczyć jak człowiek ma założyć rodzinę w tym p-------n kraju?
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
Po pierwsze develozjebusy budują głównie metraż 35-50 po drugie ceny takiego kurnika oscylują w granicach 1 mln.
Przecież ktoś, kto ustalił sobie tak wielką marżę chyba z-----ł barana w ścianę.
#nieruchomosci
jonasz68 +61
Do ludzi, który mówią, że nie każdy musi mieszkać w Warszawie czy Wrocławiu. Czy wy wiecie jak wygląda rynek pracy w mieście powiatowym, albo nawet wojewódzkim typu Białystok czy Kielce dla typowego absolenta szkoły wyżej kierunku finanse, czegoś prawniczego albo inżynieryjnego?
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie
W powiatowym jest albo kołchoz trzyzmianowy, biedronka albo urząd, gdzie wszystkie stanowiska są obstawione po znajomości.
W małym wojewódzkim za to nawet jak jest jakieś pojedyńcze stanowisko w urzędzie czy mniejszej firmie

Jakieś propozycje?
#linux
Jest ubuntu, mint i tysiące innych opartych na Debianie i one się różnią tylko dodawanymi programy do paczki instalacyjnej? środowiskami graficznymi?
Komentarz usunięty przez autora
Mint jak jest naprawdę dobry. Szybki i wszystko działa od razu. Teraz leci Luna zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ps. ma ktoś jakieś doświadczenia z menadzerem okien i3? Po 1h zabawy całkiem fajny...
Udało mi się kiedyś postawić archa (gdyby nie to że debianowe mają świetne wsparcie i łatwą instalację programów nie zastanawiałbym się), poległem na gentoo, używałem suse, ubuntu, xbuntu. Chakre chyba też. Dużo ale żaden mi jakaś nie przypadł do gustu.
Mint wydaje się spoko bo ładnie chodzi i wszystko działa. No i oparty na debianie.
Komentarz usunięty przez autora