Wpis z mikrobloga

@Banri: w pierwszej kolejności też myślałem, że będzie jakaś lista, jednakże trzeba się cieszyć, że liczą się ze zdaniem społeczności i nie podejmują decyzji bez jakiegokolwiek researchu.
  • Odpowiedz
@Banri: Wystarzy przejrzeć komentarze dużo tytułów się tam przewija. Mnie chyba z shounenów interesowałby jedynie bakuman, szkoda, że nie mają w planach wydania Blame!, numer 1 na mojej liście życzeń.
  • Odpowiedz
@PanicInDetroit: Na Bakumana nie ma co liczyć bo hype na niego już minął.
Najwięcej osób zagłosuje zapewne na JoJo i Gintame, jednakże to i tak nie przekłada się na decyzję JPFu. Zapewne za kilka tygodni będzie post o mniej więcej takiej treści " W naszej ankiecie najwięcej osób zagłosowało na JoJo i Gintame i cośtam jeszcze, więc oficjalnie odpowiadamy, że nie ma na to szans. Nigdy. A następcę naruto ogłosimy
Maister37 - @PanicInDetroit: Na Bakumana nie ma co liczyć bo hype na niego już minął....

źródło: comment_zgE1AhYMtF3f5PXTH5elfOmSPCnQfTzU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@PanicInDetroit: Blame! Biomega, NOiSE są świetnie, muszę przeczytać resztę mang od NIHEI Tsutomu. A Berserk to jest klasyk sam w sobie, przeczytałem go chyba z 3 razy, szkoda że tak rzadko wydawane są kolejne chaptery
  • Odpowiedz