Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szybkiekonto: Jest to ciekawa propozycja, lepsza niż obecne rozwiązanie, ale rozdrobnienie rynku plusów i minusów mogłoby powodować problemy komunikacyjne. Ludzie nie wiedzieliby co jest dla nich lepsze, dostać plusa, glusa, czy wździbusa. Musieliby cały czas patrzeć na kurs J.SZ.
  • Odpowiedz
Chcę zwrócić uwagę, że wykres przygotowałem na zlecenie WBC od jednego z dyrektorów, który został później zamordowany w Noc Długich Rogali, a jego stanowisko zostało zajęte przez brata Michaiła Białkova, znanego w środowisku Jurija Białkova, który powiedział mi tak: Lepiej dla Ciebie, żeby te wykresy nigdy nie ujrzały światła dziennego. Stwierdziłem jednak, że się ich nie boję, i ujawnię prawdę!
  • Odpowiedz
@Bartoni: Jestem szczęśliwa, że moje idee znalazły rozwinięcie w twoich rozważaniach.
Jasne wyrażanie innowacyjnych poglądów na sprawę jest zaczynkiem do otwarcia publicznej dyskusji na ten temat.
Twój sposób przedstawienia niektórych faktów ma potencjał do spowodowania sporów ideowych.
  • Odpowiedz
@laki1: Niestety rząd Białkova uniemożliwił mi edukowanie mirkowiczów ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie powiem gdzie wykładałem wcześniej gdyż zbyt łatwo byłoby mnie wykryć.
  • Odpowiedz
@Bartoni: Jak uważasz, jaki wpływ na obecny kurs plusa ma afera #amberplus ? Teoretycznie wprowadzenie takiej ilości plusów na rynek powinno podbić natychmiastowo inflację i obniżyć kurs do poziomu z lipca, ale jak widać to się nie dzieje. Czemu?
  • Odpowiedz