Aktywne Wpisy
fatoom87 +269
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
mati0007 +34
#orlen
Orlen i jego brak lejków, żeby być bardziej EKO zarazem wprowadzając mniejsze kanistry, aby sprzedawać więcej plastiku.
(Lejek do kupienia osobno za 1zl)
A zamiast taniej cena za 1l wzrosła o 66gr
Zamiast 4l teraz są 3l ciekawe kiedy zaczną się afery o to xD
Orlen i jego brak lejków, żeby być bardziej EKO zarazem wprowadzając mniejsze kanistry, aby sprzedawać więcej plastiku.
(Lejek do kupienia osobno za 1zl)
A zamiast taniej cena za 1l wzrosła o 66gr
Zamiast 4l teraz są 3l ciekawe kiedy zaczną się afery o to xD
Młodszy brat kumpla chce sobie zrobić osiemnastkę (po czasie bo jest z lutego) i z tego co kumpel mowił to tam wszystko sobie ten brat zaplanował, pozapraszal, oplacił lokal na pol bo robi z kolegą i podobno juz tylko odlicza do końca i tu nagle mu rodzicielka robi inbę bo osiemnastka w marcu jak już jest Wielki Post i ona sobie przypomniała i on ma to odwołać i bez dyskusji. Brat podobno taki katol w stanie 'step out' i nie obchodzi go to szczegolnie, ale matka zrobiła taką aferę, że ten jego brat aż do niego chciał się przeprowadzic na noc xD Nie wolno sie bawic w wielkim poscie bo bedzie mial grzech smiertelny i ma to przelozyc albo odwolać i nie ma dyskusji, zaproszone kilkadziesiąt osób ją nie interesuje, współorganizator też nie i kropka. Szczerze nie wierzyłem jak to słyszałem... Jak oceniacie taką postawę matki wobec pelnoletniego syna i jak to rozwiązać? Dla mnie paranoja i taki trochę mało miłosierny zamordyzm, ale nie słyszalem jeszcze podobnej historii i mnie dosć zszokowała, oceńcie mirki :/
#pytanie #feels #nocnazmiana #gorzkiezale #przegryw #wielkipost #wiara #katolicyzm
2/10
@Kazach_z_Almaty: #!$%@?, a jak matka płaci za żarcie i ciepło mu w dupę, to ma się słuchać, ot co.
Komentarz usunięty przez autora
@peralta: ksiądz najprawdopodobniej jest normalny i sprowadzi matkę do na ziemię. Inaczej straci kasę za ślub/chrzest w przyszłości.