Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Wczoraj spałem ponad 20 godzin. Dziś jak się położe też tyle zamierzam. Chcę przespać reszte życia. To bęzie super. Szybko zleci, no i nie będe musiał męczyć się z tymi okropnymi feelsami, które jedynie podczas spania mnie nie męczą.
#spanie #niepopularnaopinia #feels
U mnie dochodzą do tego studia, a jedyny sposób na pozbycie się ich jaki widzę, to zamiana ich na pracę. Jak tak się da?
Bo praca zdalna moim zdaniem nie ma zbytnio sensu, i tak nie można siedzieć w nieróbstwie/śnie i tak, chociaż niezbędne umiejętności posiadam. A na utrzymaniu rodziców już widzę konflikty w rodzinie. Raczej chodziło mi o to, jak uniknąć skutków ubocznych.
Ale feelsów i tak nie unikniesz. No chyba, ze sie zaćpasz. Chciałbym się zaćpać.
Miałem w życiu głupi okres, kiedy ćpałem Acodin. Z jednej strony fajnie, legalnie, tanio i dostępnie, z drugiej robią się dziury w mózgu, na szczęście do
Ja tam najchętniej spałbym jeszcze więcej niż śpie. Zwykle śpie 10-16 godzin, ale wczoraj rekordowo spałem ponad 20.
Fajne uczucie jak tak wstaniesz sobie po ponad 20 godzin snu. Tzn u każdego w sumie może być inaczej. Ja byłem taki zrelaksowany, spokojny, ale też jakoś dziwnie robiło mi się różne czynności. Miałem wrażenie, ze jakbym tak