Wpis z mikrobloga

Ja wiem, że dla wszystkich jestem nołnejmem, ale to nawet lepiej, bo mogę wyrzucić to, co leży mi na sercu. Jest sesja, przede mną trudne egzaminy, a już dwa zdążyłam ulać. Dzisiaj dostałam od jak już się okazuje byłego chłopaka SMSa, że musimy od siebie dłużej odpocząć. Fajnie, że przez SMSa, fajnie że w sesji. Uwalę poprawki i tak się skończy moja przygoda na pierwszym roku. Nie wiem w sumie po co to piszę, ale chciałam o tym komuś powiedzieć. Mieliśmy pełno wspólnych znajomych i nie chcę robić kwasów. Teraz uczę się do poprawki z przestrzeni miejskiej w sztuce i czuję, że go uwalę i będzie wstyd przed rodziną i znajomymi. Najgorsze jest to, że mieliśmy wspólne plany i teraz wszystko się sypnęło. Przez smsa. Jest #!$%@?. Faceci to jednak gnoje.
#rozowepaski #niebieskiepaski #studbaza #gorzkiezale
  • 94
@KaskaMaska: Nie przejmuj się. Szkoda czasu na lamenty, trzeba działać. Studia rzuć zanim Ciebie wyrzucą- będziesz mogła mówić innym, patrząc na nich z pogardą, że Ty to studia rzuciłaś, bo to strata czasu.
Co do faceta- zrób jak pisze. Odpocznij od niego. Najlepiej w ramionach innego.
Problems solved.
@KaskaMaska:

czuję, że go uwalę i będzie wstyd przed rodziną i znajomymi

uwalony egzamin to dla Ciebie wstyd przed znajomymi i rodziną? weź daj spokój ;)
ja wiem i rozumiem, co to ambicja, ale każdy jest człowiekiem i tylko człowiekiem - nie ma co sobie żył wypruwać, ryć psychiki z powodu jakiegoś egzaminu - który z perspektywy kilku lat będzie mniej wart niż splunięcie..
a co do chłopaka - cóż, takie