Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
kobiaszu +207
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
Tydzień: 1
Poziom Systemu: 5
Ilość: 8/8
Dzisiaj kończymy pierwszy cykl, aktualnie po 5 dniach gry na 5 lvlu wyszło jakieś +1200zl, jutro zrobię podsumowanie to napiszę dokładnie jak to wygląda.
Wszystkich chętnych zapraszam do obserwowania ---> #typyzorbity
O co chodzi w systemie:
http://www.wykop.pl/wpis/11168528/witam-pisalem-ze-do-gry-wracam-dopiero-za-2-tygodn/
Środa 04.02.2015
Koszykówka EUROPA:
Turów Zgorzelec - Lietuvos Rytas
typ:
Turów Zgorzelec
Monaco - Bastia
typ:
poniżej 11 rzutów rożnych
ako: 2.7
"Pamiętajcie, że są to testy beta i gracie na własną odpowiedzialność"
Moja historia:
http://www.wykop.pl/wpis/11117402/nowy-cel-nie-zostal-osiagniety-wiec-przydalaby-sie/
#bukmacherka
Nie pamiętam jaki był kurs na kartki Hull, bo z tamtego dubla NBA miało zwrot, przyjąłem że ok 1,80.
@JesusOfSuburbia: Sugerowałem się @Sinc199 bo grał to samo za 200 i wyszło mu coś koło 2400, jutro wszystko sprawdzę ale tak na szybko po odliczeniu wyszło koło 880zł. Sorry za błąd. @Sinc199 Nie dodawaj sobie stówek ;)
@pasio9: Dokładnie.
Nie ma jak edytować już.
edit: znalazlem:D
@Simon: mało w zasadzie, ale dlatego że mało mam na koncie. to wynik wczorajszych żniw z Pati (╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora