Wpis z mikrobloga

puka sąsiad do drzwi i pyta czy może mi przynieść mojego kota do domu bo on wychodzi i nie chce go zostawiać na zewnątrz żeby nie zmarznął (kot siedzi teraz w jego salonie) ja taka w szoku, myślę sobie co ten Loki znowu... wiedziałam że chodzi do starszej babci... ale że do tego sąsiada też?! Potem coś mi styka w głowie przecież Loki siedzi w domu na szafie... ide po kota a tam Kredka... Na szczęscie sąsiad mi powiedział, że jego żona uwielbia jak Kredka przychodzi i dali jej właśnie tuńczyka o.O Ale w sumie wiecie Mirki trochę #cebuladeals bo skoro jeden koteł stołuje się u starszej babci a drugi i u innych sąsiadów to można im w domu mniej żarcia dawać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#coolstory #truestory
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@espectsorka: ludzie piszą, że wrzucają na #czarnolisto abyś wiedziała, że to co napisałaś im się nie spodobało z jakiś powodów. Może w przyszłości się zreflektujesz i zasłużysz na lepsze traktowanie z ich strony.

Co do historii z wpisu to nie mam pojęcia o co chodzi, ale spoko. Tag #cebuladeals do tego nie służy.
  • Odpowiedz
@nowik no dobra przyznaje się, że czasem mogłam coś źle otagować ale z drugiej strony ta wiedza, że komuś się to nie spodobało co napisałam nic dla mnie nie zmienia, nigdy wszystkim nie dogodzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz