Aktywne Wpisy
ludi91 +33
#wybory najbardziej ciekawi mnie głupota ludzi w Warszawie, łodzi, Wrocławiu, Gdańsku i Zabrzu. Czy dalej dadzą się dymac czy coś zmienia
Gours +537
Jak mnie śmieszą ludzie, którzy nie rozumieją sukcesu Trzaskowskiego w Warszawie. On po prostu rządzi poprawnie i ma poglądy zbieżne z poglądami warszawiaków. No ludzie, jak dajecie w Warszawie Mentzena, Korwina, Jakiego czy Sasina, a potem się oburzacie na dobry wynik Trzaskowskiego, no to kurde…
#wybory #warszawa #polityka
#wybory #warszawa #polityka
#fotohistoria #historia #niemcy
Komentarz usunięty przez autora
To, że nie kieruje się bydlęcą logiką narodowców z Polski, nie oznacza, że nie mam szacunku do ludzi, którzy zginęli. O tym się powinno pamiętać, ale wejdź na niezalezna.pl czy inne siedliska chorych prawicowców. Ci zakompleksieni ludzie wykorzystują to do siania nienawiści, nie do upamiętniania ofiar.
@mentosh: lel, colego łaskawie nie łykaj tak mocno propagandy zwycięzców
@mentosh: za to haniebne poniżenie wszystkich więźniów obozów i ich rodzin, na ich miejscu podałbym cię za to do sądu.
Jesteś nic nie wartym człowiekiem, pisząc tego typu tekst. Mam nadzieję, że polecisz na #czarnolisto u jak największej licznie osób.
Nie mam do ciebie nawet odrobiny szacunku.
Do czytania ze zrozumieniem najwyraźniej też nie masz szacunku. Mówię o krzykaczach z niezalezna.pl i reszcie uprzedzonych narodowcow.
@dex_ter: co to niby za propaganda zwyciezcow i jak to sie ma do bolu dupy cebulakow/gimbazy z kanalu kolonko, ktorzy o oswiecimiu wiedza tyle ile zobaczyli na youtube?
Sam kiedyś miałem podobny stosunek do tego sformułowania co ty, ale jak sam zauważyłeś to jest takie 'niefortunne' i 'idiomatyczne', szczególnie to drugie sprawia,
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora