Wpis z mikrobloga

Poza tym fajnie by było, jakby ten wykopowy kontener (czy jak to tam się nazywa - to z liczbą wykopów) nie było pod tytułem i opisem, a po lewej stronie tytułu i opisu i linka do komentarzy i z niewielką przestrzenią na dole (w zależności od ilości tekstu). Tak, jak w dawnym Wykopie.
  • Odpowiedz
Nad problemami z szerokością strony popracuję, ale nie wszędzie to takie proste;

Stopkę chcę zostawić, bo jest na niej kilka przydatnych linków, poza tym dzięki niej ostatni komentarz nigdy nie przylega do samego dołu ekranu;

Wrapper strony ma stawiony "max-width" właśnie na 1400px więc nic dziwnego, że w pracy wyświetlało ci poprawnie;

Wykopywarka
  • Odpowiedz
W operze 10.50 ciągnie do lewej i szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak to zmienić ^^, rzuć ktoś kodem.
  • Odpowiedz
Aktualizacja wgrana a w niej:

- ładniejsza wykopywarka wykopanych znalezisk

- ładniejsze ramki "Twoja aktywność" oraz "Ostatnio popularne"

-
  • Odpowiedz
Milczymy, bo wątek z tym wpisem jest już dość daleko i bez mechanizmu obserwowania można było o tym zapomnieć. Na tym etapie przydałoby się już dodanie znaleziska, bo skrypt jest już całkiem niezły i można go bezboleśnie używać na co dzień. Nie wiem, czy pozbycie się zaokrągleń na górnej i dolnej belce było dobrym pomysłem, lepiej było to zostawić. Na Operze jak na razie:

- wiadome błędy z białymi tekstami

- dalej brakuje poszerzenia
  • Odpowiedz
*styl, nie skrypt :) To teraz może test na Fx:

- te same błędy, za wyjątkiem tych niewidzialnych linków zajmujących miejsce
  • Odpowiedz
- strona mogla by być wyrównana do środa bo na full hd się ciężko czyta jak jest po lewej stronie.

A tak po za tym wszystko ok. Dobra robota.
  • Odpowiedz
@Quaron - przecież jest, widocznie jednak twoja przeglądarka ma na ten temat inne zdanie. Pod najnowszym, FF, Chrome i Operą nie ma takiego problemu.

@Chudy - w ten weekend mam w planach dodać, jeszcze muszę grafiki przycisków poprawić - totalnie nie pasują do całości.

wiadome błędy z białymi tekstami -
  • Odpowiedz