Aktywne Wpisy
mickpl +721
Temat nieruchomości w Polsce znam od a do z i powiem Wam mirasy, że jeszcze nigdy nie brzydziłem się politykami tak jak teraz, kiedy słucham kolejnych tłumaczeń o potrzebnie pchania 0% XD
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Jest zgoda od prawa do lewa, aby koncertowo wydymać całe pokolenie, które stało za nimi wieczorami w Jagodnie. Tylko po to, aby misiaczki sponsorzy kampanii nie byli w plecy, w oparach paraekonomii, że gospodarka się inaczej zawali.
Takiego soczystego plaskacza
Njal +208
42 butelki za 2 złote 10 groszy w butelkomacie Lidla, szedłem przez całe osiedle obładowany siatami z pustymi pojemnikami po sokach jak menel, a końcowo wyszedłem na tym nawet gorzej niż pan Mietek ponieważ w lokalnym warzywniaku za szkło po Perle placą 20 groszy a ja dostałem 5 groszy od butelki - w Niemczech za tyle plastiku dostałbym rabat na jakieś 20% koszyka zakupowego, no ale Polaczka można dymać
#ekologia
#ekologia
Katowałem tą czasówkę jakieś półtora godziny - nie jestem raczej rajdowcem, często tracę głowę przy zakrętach a potem k---y lecą po pokoju, ale NIEEEEEE, wszystkie gwiazdki muszą być :P
Przeżyłem tzw. raczka - w-----a Cię wynik, ale nie dasz za wygraną i ciśniesz dalej. Przez w---w, ale do przodu, restart za restartem. Taki love-hate relationship, cholera, zaczyna się to samo co w Gran Turismo, a nie wiem czy moje nerwy to zniosą :P
Co do filmiku, kilka zakrętów nie przejechałeś po optymalnym torze jazdy, więc można by jeszcze urwać coś tam ;)
Da się gdzieś w opcjach wyłączyć to drżenie kamery podczas jazdy?
Bardzo fajne filmiki masz na YouTube. Spodobał mi się ten z burzą. Ta błyskawica podczas jazdy (ʘ‿ʘ)