Aktywne Wpisy
Satan696 +20
Mam pytanie do ludzi z tagu, jak by wy dajecie sobie rade z tak specjalnymi przypadkami jak @BayzedMan? Typowi zwrocilem uwage ze ip nic nie znaczy i ze moze byc z kijowa i tak i tak a ten zaczal nerwowowo probowac udowadniac mi ze on jest z polski(xD). Jakies zapraszanie na discordy, fotki dowodow na prif i inne cuda. Na koncu nazwal mnie iwanem i wywalil cala rozmowe z watku. Moze
Kick_Ass +43
#pokazmotor #motocykle #benelli
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
-10 min cardio
- ćwiczenia na maszynach, ogólnorozwojowe(modlitewnik, klatka, nogi, plecy)
-30 min cardio.
Po tych 4 tyg. rozpisał mi nowy plan, w którym jest 2x w tyg. ćwiczenia z obciążeniem i raz crossFit. Te 2 dni wyglądają mniej więcej tak:
-10 min cardio
- klatka, plecy,nogi, barki, biceps triceps
-30 min cardio
i to dwa razy w tyg, z tym że jeden trening ma inne ćwiczenia, a drugi dzien inne, jednak na każdym ćwiczę każdą część ciała.
Bardziej, poki co przynajmniej, chodzi mi o spalenie tkanki tłuszczowej niż o wyrobienie pięknej rzeźby.
Diety specjalnej nie mam, ale staram się nie jeść wysokokalorycznego gowna, fastfoodów itp no i trzymać te 5 posiłków dziennie.
No i zastanawiam się czy ten trening jest dobrze rozpisany pod mój zamiar zgubienia brzucha?
Nie jestem specjalistą w tej materii a nie jestem przekonany, czy zamysł trenera z calypso jest ok...
Dzięki za pomoc dziki!
#mikrokoksy #silownia
http://www.1percentedge.com/ifcalc/
a) Zmniejszeniu ilości jedzenia (obcięcie kalorii, najlepiej z węglowodanów)
b) Dodaniu aktywności fizycznej.
Dorzuć jedzenie z dużą ilością błonnika to wyczyścisz kiszki z zalegającego ciężaru ;-) Brzuch będzie mniej nadęty.
Licz się z tym, że jak zmniejszysz ilość kalorii, zgubisz wagę i po czasie zapomnisz... To waga wróci